Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych poradit, zda je podle vás lepší z Dupla Autobus nebo Karavan? Dcera bude mít tři roky, ráda si hraje s autíčky a vláčky. Popř. nějaká jiná sada, kterou máte doma a je oblíbená. Teda kromě ZOO a domečku, to už máme a Duplo vláčky nechci, protože máme dost dřevěné vláčkodráhy a letos starší dcera dostane samojezdící mašinku. Děkuji všem za rady ![]()
Pro holčičku bych volila buď karavan nebo tržiště
Ten autobus mi přijde víc klučičí
Já budu kupovat vrtulník, nebo nejakou nemocnici či záchranku. Chtela jsem taky vlak, ale taky mame vlackodrahu a taky uvazuju o masince na baterky.
mame staveniste s bagry a krám…ale stejne nejvic stavi kosticky do ruznych tvaru ![]()
My jsme letos koupili zverolekare, tak snad bude uspech ![]()
jinak bych z tech dvou volila karavan podle fotek na heurece ![]()
@tezi
Tržiště se mi taky líbí, to možná dostane nejstarší (anebo Dorty).
@suik
To máš pravdu, navíc může jezdit jen s tím autem samostatně.
@suik
Záchranka je super nápad, to by mohla dostat v únoru k svátku.
Pak mi přijde ještě dobrá ta nemocnice, jenže už se mi tolik nelíbí ta cena.
Staveniště, bagry a hasiči by se dcerce taky asi líbili, ale chceme ještě jedno dítko a kdyby to byl kluk, tak bychom mu pak neměli co vybrat. ![]()
@alsem
Zvěrolékaře už máme. ![]()
@katsha u nas frci auta, bagry a tak, ale davam to, kdyz se ji to libi. Uz mladsiho syna mame a ono je stejne fuska vybrat co jeste doma neni. Ted bude teda lego dostavat spis on, ale ono se to stejne smicha do jedne krabice a hraji si spolecne.
Náš kluk si nejvíc užívá hašičské stanice od Lega, tu zbožňuje asi nejvíc ![]()
@alsem
Aha, tak teď nevím, myslela jsi Duplo 5685 Zvěrolékař, nebo 6158 Klinika pro zvířata? To první máme, to druhé ne. Ta klinika je pěkná, ale kupovat to nebudeme, kromě želvy už všechna ostatní zvířata máme a naše holky zvířata moc neberou. ![]()