Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@SussieS Ani já ne… ale tak 99% není 100% takže nějaké případy asi opravdu budou.. co jsem četla tak se dá otěhotnět i přes tělísko a tam bych to fakt nečekala ![]()
A teď koukám, že jsme zahltili diskusi mimo téma
@trdlynka Omlouvám se ![]()
@werunkaw123 - V pořádku
Já jsem jen stále vyděšená, že to nezmizí..
![]()
@werunkaw123 Tak ono těch „pouhých“ 99% je dle mého zapříčiněno právě tím, že většina se nepřizná k tomu, že mohla opravdu pochybit, prostě řeknou, že prášky selhaly… u toho tělíska je to selhání jasné, tam není pochyb, to žena neovlivní, ale taky mě to překvapilo ![]()
@trdlynka Dle mého ani nezmizí… budou se objevovat nové a nové pupínky klidně kdekoliv bohužel… na někoho ty hormony opravdu dobře nepůsobí a vyvolávají takovéhle „problémy“.
Chvíli bych ještě počkala, a poté zkusila něco jiného
@trdlynka Pokud ho máš týden tak vydrž, třeba to zmizí. U HA se taky první 3 měsíce může objevovat špinění a jiné vedlejší účinky, které často zmizí, jen co se HA „usadí“. Snad to bude i tvůj případ ![]()
@SussieS Nu s názorem jsem na tom stejně… Až se mi to povede taky tak pak teprv budu věřit ![]()
@trdlynka Hele ale konkrétně u toho Nuvaringu bych to možná konzultovala, protože ten funguje tak, že jakoby dává hormony jenom „lokálně“, takže by to TEORETICKY nemělo mít na hormony v celém těle vliv. Ale to si teda myslím já
Ale stejně si myslí, že ho vyměníš. Nebo teda taky záleží, jak je tvůj partner vyvinutý
![]()
@werunkaw123 Přesně tak
Ale průšvih by byl, kdyby se mi to opravdu stalo… Zrovna mně, která hlásá, že jsou to pouhé výmluvy a ženský často ani neví, kdy jsou a kdy nejsou chráněny (pardon, ale když některá ani neví, že je chráněná v pauze, tak asi nebude vědět ani to, co ovlivňuje nebo snižuje účinnost), to by byla ironie
Kdo by pak věřil mně, že jsem opravdu brala poctivě?
No každopádně pevně věřím, že se to opravdu nestane ![]()
@RadkaCh Nám zatím vyhovuje
Partnera prý dráždí
Jo, je to nízkohormonální..ale vedlejší účinky to má stejný jako pilulky
Nebo mě to z toho příbalového letáčku aspoň tak přijde..To si asi nevyberem ![]()
@K-Black píše:
@trdlynka prosimtě, pár jebákůtaky ti mohla narůst druhá hlava.
Na Tebe jsem čekala, byla tady nuda ![]()
@SussieS Hold by jsi musela tvrdit, že to vše bylo do puntíku naplánované ![]()