Dva slabé těhotenské testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
1.10.13 22:20

@bardav Mě břicho teda nebolelo, ale co jsem tak pročítala, tak je to normální :) Byla jsem na to připravená a ono nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
1.10.13 22:22

@bardav gratuluji, jasně pozitivní test :-) Břicho mě pobolívalo celkem dlouho, pořád jsem měla pocit, že to dostanu…takže to je normální a k těhotenství to patří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.10.13 22:23

Tak vono to neni silena bolest jen sem tam mne pichne v podbrisky ale rake semcetla ze to muze znamenat potrat nebo zamlkle tehotenstvi :-) tak to mne znepokojuje a proto se ptam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.10.13 22:30
@bardav píše:
A jak to bylo u vas prosim s bolesti bricha?

já ho měla nafouklé, jak kdybych měla dostat menstruaci, pořád pobolívalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.10.13 22:53

@bardav mebolelo bricho jak pred ms a doktorka rikala ze je to normalni a vse bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
1.10.13 23:28

@bardav mě bolí do teď a to jsem v 18tt, dr řiká, že to je normální-i když nevím no..v začátku mě bolelo dost, ale já mám dělohu dozadu, takže jak se mi napínala a otáčela tak to bylo prej tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.13 09:38

jsem?

Maminky, chtěla jsem se zeptat, včera jsem si dělala2 těhotenské testy a na obou mi vyšli 2 čárky, ale ta jedna jen slabá…Ale mám hrozně bolestivé bradavky, nemůžu si ani lehnout na břicho a takové pobolívání v břiše…Myslíte, že bych mohla být těhotná? s přítelem na něm už dlouho pracujeme:-)) Děkuji za odpovědi… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 09:47

@bardav Břicho mě nebolelo, jen ze začátku těhu mě dost v podbříšku párkrát píchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.10.13 09:48

To máte to same jako já take jsem si delala 2 testy a oba byly slabe ale maminky tady mi daly naději a že to neni duch ale už jasná čárka tak kdyžtakbkoukni na foto a poměř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.13 09:51

Koukala jsem na tu fotku testu a u mě ta čárka vypadala úplně stejně:-)) Kéž by se zadařilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.10.13 09:53

@Upirinka budu držet palečky aby se Vám zadařilo a každopádně jak budete mít test už s čárkou jako dálnice dejte vedět :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.13 09:59

Určitě:-))) Děkuju moc:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.10.13 10:16

@Upirinka určitě se zadařilo, jakmile tam čárka je, byť slabší, musí být v těle HCG. Teď bude čárka postupně sílit, jak toho HCG bude víc a víc. tak gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.10.13 11:22

@bardav Taky potichounku gratuluji :kytka: ja mela ze zacatku taky carku slabsi, za dny pak uz byla jak tak kontrolni…a brisko me bolelo jako normalne na MS, jsem si koupila i normalne vlozky… :lol: 3dny po zmeskane MS sem pak delala testik…jinak nekterou boli brisko normalne i tri mesice v dobe, kdy by jako MS mela dorazit i kdyz uz je tehulka :)mela jsem to taky tak, tak preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.10.13 13:16

@Hanka79 děkuji, no tak ja se začala obavat až od te doby co jsem si začala číst na netu ružně kravinky že když bolí břícho je to zamlkly potrat nebo jask se tomu řiká atd atd ale už jsme vklidečku jen počkám do soboty to si udělam další test a budu zase o ěnco chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí