Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bardav píše:
@Hanka79 děkuji, no tak ja se začala obavat až od te doby co jsem si začala číst na netu ružně kravinky že když bolí břícho je to zamlkly potrat nebo jask se tomu řiká atd atd ale už jsme vklidečku jen počkám do soboty to si udělam další test a budu zase o ěnco chytřejší
Ono je lepsi radsi na netu nic necist..mne to rikala i mudr…hlavne nikde necist zensky fora
Jinak mne ten den kdy jsem si delala test, bolelo brisko strasne rikam „aha asi to dostanu“ a nic…:)a podbrisek jako kdyz mam nastydly mocak
to bude dobry uvidis ![]()
Jsem stastna ze mohu byt tehotna a proto si vse okolo tehotenstvi ctu a uz mam hlavu jak balon ![]()
Ahojky,
Jmenuji se Michala. A chtěla jsem poprosit o radu.Nebo lépe řečeno o názor
Dělala jsem si těhotenský test, zdá se mi že je pozitivní, ale ta jedna čárka byla úplně světloučká. Strašně moc toužím po druhém miminku.
Tak co myslíte? ![]()
Předem díky,
Míša ![]()
Ahojky,
Dělala jsem si těhotenský test, zdá se mi že je pozitivní, ale ta jedna čárka byla úplně světloučká. Strašně moc toužím po druhém miminku.
Tak co myslíte? ![]()
Předem díky,
Míša
Ahojky,
Tak co myslíte? ![]()
Předem díky,
Míša
Ahojky,
Tak co myslíte? ![]()
Předem díky,
Míša
Na to ti nikdo neodpovi.Bud je test falesne pozitivni nebo jsi testovala brzy a carka teprve zesili…je to 50 na 50.Zkus test treba v sobotu, pokud jsi tehu mela by byt silnejsi, HCG se zdvojnasobuje obden. Preju at to je ta lepsi varianta! ![]()