Dvakrát Hamilton bez úspěchu?

36
1.3.25 12:12

Dvakrát Hamilton bez úspěchu?

Ahoj holky, spis se asi potrebuju vypovídat, a taky se zeptat jak jste to meli vy těsně před porodem. Měla jsem termín 23.2.2025 a stále čekáme kdy to přijde už je to nekonečný 8o tento týden proveden 2× Hamilton ve čtvrtek mě odešla hlenova zatka, pohyb, sex, všechno snad jsem zkoušela a malymu se proste ven asi nechce. Pokud neporodim do pondělí (3.3.2025) čeká mě druhé vyvolání. Což u první dcery trvalo dva dny, když si na to vzpomenu je mi špatně. Budu taky rodit v jiné nemocnici poprvé to byl Obilňák, teď Vyškov. Nejraději bych byla, aby se to rozjelo do pondělí samo :D nějaký rady? Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.3.25 12:48

Ahoj mě u posledního porodu před vyvoláním zachránila masáž bradavek… Už jsem byla tak zoufalá a naštvaná, že jsem se zavřela do ložnice a hodinu tam šudlala bradavky :lol: nebylo to vůbec příjemné ale o pět hodin později jsem porodila :palec:

• Citovat
  • Upravit
2703
1.3.25 15:23

Já myslím, že nepomuze nic. Já jsem prenasela 10 dnů, a ten 10 jsem měla jít na vyvolani a tu noc mi praskla voda.
Během těch 10dnu jsem zkoušela vše, dlouhé procházky, okna jsem myla, horkou sprchu, sex, orgasmus, prostě všechny babske rady a nic nepomohlo. Den před vyvolanim jsem se s tím smirila, ze budu muset na vyvolani, tak jsme si s manželem udělali prochazku ke splavu, kde si dal pivko a já nanuk, koukli jsme na film a sli spát a ve 4 ráno to prasklo :D

Doktorka mi radila a já si to myslím taky, ze je nejlepší se hodit do pohody, vypustit to, negooglit jak vyvolat porod a příroda se sama postará tak jak to má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 16:17

V den termínu porodu proveden a o 4 dny později Hamilton. Normálně bych na to nepřistoupila, ale chtěla jsem se vyhnout vyvolávání kvůli tlaku a ještě jinému problému. Nepomohlo to.
Byla jsem hospitalizovaná, když jsem byla otevřená na 2 cm a ten den už začaly nepravidelné a slabší kontrakcekontrakce a další den, kdyby se porod nerozjel, bylo v plánu vyvolávání. Za normálních okolností bych byla ještě doma.
O půl 1 v noci mi praskla voda a začaly kontrakce, kde jsem šla už na porodní box. Porodila jsem 10 dní po termínu.

• Citovat
  • Upravit
16429
1.3.25 21:20

Me stacil stres z vyvolavani. Byla jsem tak vystresovana, ze to slo nakonec samo dva dny pred vyvolavackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí