Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To bude zaměstnavatel celý šťastný, že ti musí znovu platit prvních 14 dní PN on
@Gumidci píše:
To bude zaměstnavatel celý šťastný, že ti musí znovu platit prvních 14 dní PN on
Nebude, pokud je druha pn vystavena v navaznosti na prvni, tak se ze zakona bere jako pokracovani te prvni.
@Anonymní píše:
Ahojky,
Chci se zeptat někoho, kdo to mu rozumí. Byla jsem v pracovní neschopnosti u svého obvodního lékaře se zánětem močového měchýře a spodku. Doktor mi doporučil abych šla s tím na gynekologii že to pro mě bude lepší aby mi tam převzali eneschopenku. Šla jsem tedy na gynekologii a tam mi ji vystavili. K 1.6. … jenže mi pak došlo že jsem neřekla ať to převezme od obvodního lékaře.. dá se ukončit jedna k 31.5. A druhá začít na gynekologii 1.6.?Snad sem to popsala dobre.Ps. Anonym (citlivé tema)
No, nevim co je na zanetu mocaku citliveho, ale dobře. A jinak jo, jde to, akorát ted musis s obvodakem doresit to ukončení te prvni, protože pokud pocital s prevzetim, tak ji neukoncil a tedy mas problem, ze ti bezi dve. Ne ze by to neslo vyresit, jen s tim asi budes mit zarizovani.
Ahojky,
Snad sem to popsala dobre.
Chci se zeptat někoho, kdo to mu rozumí. Byla jsem v pracovní neschopnosti u svého obvodního lékaře se zánětem močového měchýře a spodku. Doktor mi doporučil abych šla s tím na gynekologii že to pro mě bude lepší aby mi tam převzali eneschopenku. Šla jsem tedy na gynekologii a tam mi ji vystavili. K 1.6. … jenže mi pak došlo že jsem neřekla ať to převezme od obvodního lékaře.. dá se ukončit jedna k 31.5. A druhá začít na gynekologii 1.6.?
Ps. Anonym (citlivé tema)