Dvě práce - rozhodnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.25 21:10

Dvě práce - rozhodnutí

Stala se mi taková trochu blbá věc (vlastní vinou :roll:). Dostala jsem nabídku práce a musela se rychle rozhodnout, ačkoli jsem měla ještě pohovor jinde. Ale tam bych ještě nějakou dobu čekala na vyjádření a nakonec jsem se rozhodla, že vezmu tu nabídku, která byla rychlejší a jistá. Na ten pohovor jsem ale zavolala, že už mám něco jiného, místo toho, abych je třeba zaurgovala (ale jak píšu, stejně by mi asi nemohli říct hned). Takže teď samozřejmě nevím, zda by mě tam vzali, třeba ani ne, ale nakonec mě to mrzí, prostě zkrat. Ale možná je to jen tím, že se obecně ve všem moc babrám. Práce ve které jsem už tedy začala není špatná, ale myslím, že ta druhá by mi nakonec sedla víc.
Takže nebylo to tak, že bych vyloženě odmítla jejich nabídku, ale asi je blbé se jim ještě ozvat, co? :? Přemýšlela jsem, že bych třeba jen napsala mail, kde bych do ničeho nezabrušovala, akorát napsala, že předpokládám, že výběrko už ukončili, ale bych byla ráda, kdyby si nechali mé CV a kontakt do budoucna.
Nebo se na to teď už vykašlat a ozvat se třeba kdyby ještě někdy měli inzerát (tak bych věděla, že nikoho nemají nebo hledají ještě další), ale může se stát, že nebudou mít inzerát dalších několik let, že.
Jsem blbá, no, ale fakt jsem byla trochu pod tlakem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8296
8.2.25 08:46

Za mě se v tom teď babráš - sama nevíš, zda by tě v té druhé práci vůbec vzali (taky pokud bys je zaujala už jen na základě CV, tak by se snažili o tebe bojovat), takže se klidně mohlo stát, že bys neměla práci žádnou kdybys otalela s první nabídkou.
Každopádně nic ti nebrání jim napsat, že kdyby měli o tebe zájem tak ať se ozvou anebo si hledej práci prostě i jinde. Pro teď nějakou práci máš a pak se rozhodneš, zda v ní zůstaneš nebo odejdeš….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 18:42

@izabe Jj, máš pravdu. Jinak tedy do té druhé práce jsem neposílala jen CV, ale byla jsem tam už na dvou pohovorech. Ale tam kam jsem nakonec nastoupila, odtamtud byli rychlejší.

• Citovat
  • Upravit
8296
8.2.25 18:45
@Anonymní píše: Více

Tak o to víc se přikláním k názoru, že kdyby jsi na ně udělala fakt dojem a chtěli tě, tak by ten zájem dali najevo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.25 10:59

Tak říkala, že ji to mrzí, ale to samozřejmě mohlo být jen ze zdvořilosti :) Netuším, v tomhle vůbec neumím chodit, většinou jsem ráda když mě někde vezmou, zvlášť teď po návratu z RD.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat