Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mam dotaz. Kdo ma dvere od sapeli se sklem? Potrebuji vedet jak mate sklo vlozene. Jestli uvnitr mistnosti matne a z venku hladke-leskle, nebo naopak. Jedna se o mlecne sklo. Dekuju za odpovedi.
My taky a prijde mi to divny
nemelo by byt to hladky sklo z venku? Prijde mi hezci.
Ale asi mit ze vnitr koupelny to matny-hrubsi je asi blbost ze? Ale mam to tak v kazdym pokoji.
@Kudrbaby Já myslela jako uvnitř toho dvojskla, tedy jak z místnosti, tak z venku je to hladké a je to tak logické z důvodu údržby.
Aha, vy mate asi neco trosku jineho teda. Takze myslite ze je to spravne? Uvnitr matne-hrubsi a z venku hladke-leskle?
@Kudrbaby Nevím, mě nepřijde správné, že je jedna strana hrubá, když to jde udělat jinak.
Máme ve dveřích do koupelny mléčné dvojsklo a je z obou stran hladké ![]()
@Kudrbaby Udělají to, co si vyberete, všechny dveře se dělají na zákázku, tak si vyberte, co se vám více líbí, jim je jedno, jak to otočí. A výběr mají velký.
My mame v byte troje vnitrni dvere s mlecnym sklem, vsechno je teda jednosklo. U koupelny a knihovny je matna vrstva v mistnosti, hladka na chodbe. Treti dvere jsou mezi schodistem a chodbou, tam je matna vrstva v te chodbe a hladka na schodisti. Nikdy me nenapadlo premyslet, jak by to melo byt spravne a jestli to nema byt naopak ![]()