Dvojčecí těhotenství

RadkaEm
28.2.19 21:30

Dvojčecí těhotenství

Ahoj holky. Čekám dvojčata. Jsem ve třetím měsíci. Vy, co jste tímhle prošly, kdy vám začalo vystupoval břicho? Přijde mi to teď ještě hrozně brzy. Sice si toho ještě nikdo nevšiml, ale já už to na sobě začínám pozorovat. První těhotenství na mě bylo vidět až v pátém. To ale bylo jen jedno mimčo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
28.2.19 21:33

Vylezlo mi ve čtvrtém trošku. Ale já skoro nepribrala, jen 8kg celkem. Opravdu vidět od 6 měsíce, rodila jsem v 33tt,to už bylo břicho velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12927
28.2.19 21:35

Břicho bylo hrozně brzo.
Byla jsem ve třetím měsíci jako jiné v tom pátém. Všichni to na mě už poznali a já přitom měla i méně kilo, poněvadž jsem furt zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
28.2.19 21:39

@jizvíková Jen osm kilo s dvojčaty? Tyyyjooo. Já jen s tou první přibrala 16. To teda klobouk dolů :)

@Sany80s A tak to já nebliju. Akorát se kulatim :)

• Citovat
  • Upravit
561
28.2.19 21:42

Ahoj, bříško začalo být vidět už ve třetím měsíci. Do šestého měsíce mi ale přišlo, že je pořád malé na to, že jsou v něm dvě děti… Hmmm a pak to začalo :lol: :lol: :lol:
Teď začínám 35tt, ještě držím pokupě, ale už musím víceméně jenom ležet. Jestli chceš, přidej se k nám do diskuze o dvojčatech - Dvojčata 2019. Některé holky už nám tam porodily, některé jsou teprve na začátku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
28.2.19 21:43

@lorelai947 No super, díky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat