E. coli

16
13.6.15 18:48

e. coli

Ahoj :) chtěla bych se zeptat jestli tu je někdo kdo by měl zkušenosti alespoň s něčím podobným jako já a byl by schopný mi nějak poradit.. asi před 2 měsici mi na gynekologii doktorka našla e.coli v pochvě.. předepsala mi boraxove globule a pak jsem nějaké problemy neměla.. naposledy po pohlavním styku jsem špinila a měla pálení a když jsem šla k doktorce vzala mi kultivali a řekla že něco není v pořadku a dostala jsem entizol.. po dobrání jsem dostala menstruaci a žádné problémy nebyly.. včera jsem si vzala první prášek HA a dneska jsem měla vážně slaboučké krvacení, které neni ani na prádle ale mám zase pálení… přemýslím znovu o boraxovych globulích a tak bych se chtěla zeptat nebral jste někdo něco co není na přepis a pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
13.6.15 18:53

Myslím, ze nic bez předpisu ti nepomůže, kdyz ti lékařka dala entizol. Asi bude treba přeléčit i partnera :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.6.15 18:56
Jo to on se přeléčil ale od té doby jsme na sebe neměli čas taže by mi to nijak vrátit nemohl :?
@sisk píše:
Myslím, ze nic bez předpisu ti nepomůže, kdyz ti lékařka dala entizol. Asi bude treba přeléčit i partnera :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.6.15 10:26

S e coli mám zkušenosti, partner se ale léčit nemusí, zanese se tam pokud se třeba po velké hned neumyjete, nebo análním sexem. Já měla tuhle e coli, jak v pochvě, tak v moči. V pochvě se léčí snadno, ovšem v moči už je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.6.15 20:28
@misa.859 píše:
S e coli mám zkušenosti, partner se ale léčit nemusí, zanese se tam pokud se třeba po velké hned neumyjete, nebo análním sexem. Já měla tuhle e coli, jak v pochvě, tak v moči. V pochvě se léčí snadno, ovšem v moči už je to horší.

ja ji alespon co mi doktorka rekla ze je jen v pochve ale uz po druhe, analni styk neprovozujeme, spravne se utiram.. nevim jsem z toho uz tak nejak unavena.. navic kdyz jsem dostala prasky ktere nemaji potrebu se zrejme rozpoustet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.6.15 09:43

@Denisa456 Mně na e coli v pochvě zabral Macmiror a co se týká e coli v moči, tak beru antibiotika, ale nepomáhají. Mě jen zaráží, že někdo je prase, moc hygieně nedá a na žádný tyhle potvory netrpí. Spíš to má asi souvislost s imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.15 11:59
@misa.859 píše:
@Denisa456 Mně na e coli v pochvě zabral Macmiror a co se týká e coli v moči, tak beru antibiotika, ale nepomáhají. Mě jen zaráží, že někdo je prase, moc hygieně nedá a na žádný tyhle potvory netrpí. Spíš to má asi souvislost s imunitou.

no ja jak uz jsem toho mela uz predtim dost tak jsem rikala ze jsou holky co se chovaji jako s prominutim coury a nic nemaji, jsou zdravy a stastny a ja si jednou nekoho najdu a mam porad nejaky problem.. dneska jdu k doktorce tak jsem zveda co se zase dozvim :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.6.15 12:47

@Denisa456 Tak už to bohužel je, promiskuitní jsou zdraví a ty co nestřídají, tak mají tyhle nemoci, je to nefér :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.15 16:16
@misa.859 píše:
@Denisa456 Tak už to bohužel je, promiskuitní jsou zdraví a ty co nestřídají, tak mají tyhle nemoci, je to nefér :D

no rikala jsem ze se tak zacnu chovat taky ale akorat se mi dostalo vysmechu :D.. doufam ze po navsteve u doktorky a doporuceni vyplachu, masti a boraxovych globuli to konecne vymizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí