Easycare - nosí se dobře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
253
9.5.09 18:50

Easycare - nosí se dobře?

Ahoj, uvažuju že si pořídím šátek Easycare. Jaké s nimi máte zkušenosti prosím :?: :?: :?:
Na postavu 164/52 konfekční velikost 36 - 38 (před těhotenstvím) jsem si dopátrala, že by mi mohla stačit velikost 4,2m i na ty úvazy kdy je potřeba hodně látky.
Konkrétně se mi líbí vzor 04 (modrý pruhovaný)
Podobný je Didimos Till, u toho mě trošku lákají ty zkosené konce, ale jsem víc nakloněná Easycare.
Můžete mi někdo pomoct to trošku rozseknout? Čím víc toho čtu, tím míň toho vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
9.5.09 21:37

Ahoj, mam oba :wink: . Tilla i Easy.
Oboji kepr, Till o trosku silnejsi, Easy vic klouze a je mekci.
Jestli chces univerzalni satek od narozeni az do konce noseni-vzala bych Tilla v delce „na vsechno“.
Easy pouzivam cca do roka, pak sahnu po necem silnejsim, nebo nositku.
Oba satky jsou vyborne a neudelas chybu ani s jednim.

Jak si vybrat spravnou delku satku-hezky clanek TADY .

Erozek
PŘEHLEDY ÚVAZU satku

• Citovat
  • Upravit
14015
9.5.09 22:09

Hele, Erozek. No není to fajn, potkávat se pořád se stejnými lidmi na různých stránkách :lol: ? Článek o výběru délky jsem smolila dlouho, Isabela (majitelka isatky.cz) se mi na šátkařském srazu smála, že to jsem docela odvážná, protože to paušálně prakticky nejde říct :roll: .
Ale těmhle mírám výjimečně poradit umím 8) , Didymos 4,2m opravdu s přehledem, Easy by na malé miminko stačil i 3,7m, na větší dítě už by to na kříž s kapsou bylo hodně taktak, to musím vázat s 4,2m (ale jsem teda v současnosti při stejné výšce o pět kilo tlustší :evil: ).
Easy se strašně dobře dotahuje, skoro sám, přilne jako druhá kůže. Úplně špičkový je na kolíbky pro miminko. Zároveň je ale podle mě lepší na vícevrstvé úvazy než jednovrstvé a třeba u vázání na záda docela klouže (hodně je to vidět u kapsy na záda s uzlem na hrudníku, kdy se ten uzel v první fázi vázání musí držet fest, aby to neujelo), už to člověk musí mít zmáknuté, to bych si určitě vybrala Till.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
10.5.09 16:50

Ahoj, moc díky za schválení :wink: a rady,
teda Len-til-kah, zírám jakou máš sbírku (a je vás víc, už 14 dní nedělám nic jiného než študuju šátky a úvazy na netu). Manžel skoro omdléval když jsem mu předestřela ceny. A trochu se ošíval dát skoro tři tisíce za 4 m látky :lol: :roll: :lol:
Ale vzhledem k tomu, že na mimino kromě pár drobností nenakupuju nic jiného a všechno ostatní mám po starším tak zase až tak moc „neremcá“.
Asi se rozhodu pro Easy. Pokud to v roce už nepůjde, tak máme doma po starším nosítko Ergo-carrier. To jsme pořizovali když bylo malému zhruba rok, ale miminko se v něm moc nosit nedá. Nezdá se mi to moc ani s tou vložkou co se do něj dá koupit. jenom jestli se potom z šátku nechá na nosítko ukecat. No uvidíme.
Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.5.09 20:31

Matesatko - my šátkujeme denně, kočárek používáme hodně sporadicky, tam ty peníze byly vynaložené daleko zbytečněji. Všechny šátky, co mám, samozřejmě nutně nepotřebuju, ale např. jeden by pro nás byl zatraceně málo, tři bych uživila určitě, pořád to peru.
Dítě postupem času vymění šátek za nosítko víc než ochotně, až je to člověku líto :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
10.5.09 21:23

Ahoj Len-til-kah,
třeba si časem pořídím taky sbírku :) protože to mám k výtahu 6 schodů. Starší syn je nechodící takže jsme tahali kočár a teď taháme k výtahu vozík a při představě že to budu muset vždycky absolvovat dvakrát (kočár + vozík) jsem se trošku opotila :roll:
Navíc malý řádí na vozíku jak černá ruka a musím ho trochu korigovat a někdy i tlačit, protože do kopce je to fakt makačka. Má ho asi dva měsíce a když jsem ho viděla jak háže myšky dva centimetry od lidí a brzdí milimetr od patníků, tak se moje iluze typu že já v klídku povezu kočár a syn pojede vedle mě způsobně na vozíku jaksi rozplynuly. Tak držte palce ať se, až porodím, naučím rychle vázat.
Děkuju M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko