Echinaceový sirup pro děti

396
14.1.13 20:52

ECHINACEOVÝ SIRUP PRO DĚTI

Ahoj maminky..Chtěla bych koupit malé 2roky ECHINACEOVÝ SIRUP který je dobrý? Rady, tipy ráda přivítám..Předem děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4923
14.1.13 21:01

Za mě jedině od JUSTu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.1.13 21:09

@Soira Ahojky můžu poprosit o nějaký odkaz jak vypadá obal děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
14.1.13 21:19

Jestli to chceš na podporu imunity…tak já ho dávala dceři a nic…ale zkusit to můžeš, ono to taky nemusí působit na každého…jinak na imunitu nám zabral Ribomunil (nebo tak nějak…) od alergoložky…(dcera není alergik, ale trpěla na laringitýdy a průdušky…4-5 x ročně ATB a pod…) a pomohlo to víc než Echinacea…Ale určo to zkus, snad budeš mít víc štěstí…

• Citovat
  • Upravit
30309
14.1.13 21:24

Just prave ted cpou vsechny me ctyri dcery, Echinaceovej je skvelej a tak dobreeeej-ale, tak drahej..:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.1.13 21:28

Měli jsme tuším od dr. mullera, nejen že to nezabíralo, ale ještě mi po něm syn přestal úplně jíst… dal si snídani a zbytek dne ani ťuk a trvalo nám dlouho, než jsme přišli na to, z čeho to je… v příbalovém letáku bylo uvedené nechutenství jako nežádoucí účinek.. takže bacha na to ;)

• Citovat
  • Upravit
30309
14.1.13 21:31

@madi Smarja fakt???
Tak to tenhle endela, holky jsou jak kobylky furt. Akorat mne stve, ze se nema v tehu…Kdyz on mi tak chutna :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.1.13 22:01

@farska je nějaký odkaz jak vypadá a kde se dá koupit? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
14.1.13 22:07

Já dávám dcerce od Megafytu. Je od roka, chutná po višních. Osladím jí tím čaj. Ribomunyl a ostatní sajrajty na podporu imunity u nás i u známých byly k ničemu. Odmítala jsem ji tím cpát další rok a nasadila přírodní produkty firmy LR - Colostrum a Aloe Vera. Klidně koukni na stránky http://www.lr-czech.com, kde najdeš další info. Tedy, pokud ti jde o posílení imunity jako takové. Prodává se to jen přes poradce. Pokud bys to chtěla zkusit, pošli třeba SZ a já ti zkusím zjistit kontakt na poradce ve tvém nejbližším okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.1.13 22:11

@tentadora Já bych právě chtěla něco přírodního nic umělého..Zítra zajdu do lékárny a poptám se..Děkuji za odkaz kouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.1.13 22:13

Uz pisu z tel Stranky justu si najdes snadno, a pak zadej ecinacea. Cena je asi 550kc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.4.13 20:15

Mohla bych se zeptat, v čem je sirup od Justu lepší? Jen chutí? Nebo je tam i složení rozdílné od jiných? Díky moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
26.4.13 15:49

@Peerla složení prozkoumám až dojdu domů, ale jednoznačně po roce užívání s přestávkama je to rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.4.13 16:57

@Soira
Já mám celkově JUST hodně ráda, používám ale od nich věci, které nemají ekvivalent v jiných značkách (např. Eucasol, tymián. mast atd.) Tak se jen ptám, že cena sirupu od Justu a od jiné značky bude výrazně odlišná. Tak mě jen zajímá, jestli se to třeba odráží na tom složení. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.12.16 17:18
@Jitka1976 píše:
Jestli to chceš na podporu imunity…tak já ho dávala dceři a nic…ale zkusit to můžeš, ono to taky nemusí působit na každého…jinak na imunitu nám zabral Ribomunil (nebo tak nějak…) od alergoložky…(dcera není alergik, ale trpěla na laringitýdy a průdušky…4-5 x ročně ATB a pod…) a pomohlo to víc než Echinacea…Ale určo to zkus, snad budeš mít víc štěstí…

Mohu se optat 5 krát rocně antibiotika není pro dite problém? a na jak dlouho ty antibiotika pokaždé bere?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+