Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mám dotaz ohledně ekonomických staveb. Jelikož už jsem sama pročetla plno věcí o firmě, zaráží mě že skutečně nikde neni žádná kladna recenze. Takže je tu někdo kdo s nimi skutečně postavil, bydlí spokojeně a neměl takové problémy jako všichni kdo tu píší? Ano jejich reklama je skutečně jak splněný sen, nulova hotovost placení až po dostavění, nebo chytrý nájem, ale řikám si, že pokud je to takový podvod který byl i v Černých ovcích, tak by vážně taková firma ještě mohla prosperovat a nabízet své služby???
Děkuji za radu.
Protože jsou lidé kterým nepujci banka a věřte že jich je dost a tak se raději zadluží u takovéhle firmy. i nás to zajímalo sjednali sme si schůzku vše vysvětlili. Ale ve smlouvě nemají napsáno do kdy musí barák dostavit a dalších x věci bez kterých vam barák nezkolauduje nikdo. Smlouvu jsem dávala přečíst otci právníkovi a ten řekl okamžitě od téhle firmy ruce pryč protože nakonec se nedoplatite budete podepisovat směnky které nám mimochodem také nabízeli že oni nám půjčili na směnku atd atd…Brr ještě teď mi je z toho špatně dneska máme zrekonstruovaný dům s hypotékou od banky a máme klid. ![]()
Jo a to jim musíte položit teď už si nepamatuji jestli to bylo 50 000 předem a když vám to nakonec stejně nevyjde tak oni vam odečtou z téhle castky veškeré náklady na právníky a měřiče atd…by mě zajímalo kolik vám nakonec vrátí
Vaše první a poslední věta jsou ale poněkud mimo souvislost…
@Ivan PPZ pokud se Vám nezdá souvislost nemusíte vůbec reagovat přeci ![]()
@samanta2208 už jsme s jednou takovou firmou něco podobného zažili. Takže jak koukám v této době se asi solidní firma nesežene :/
@zanetV třeba se někdo najde s dobrou zkušeností. My ale jejich nabídku raději nevyužili a žijeme si v klidu ![]()
@samanta2208 je to blbé. že využívají snů lidí který pak promění v noční můru. Ale děkuji
Nepopulární názor: že má někdo sen o vlastním domě je jedna věc. Realita je něco jiného. Pokud jsem finančně OK, tak mi půjčí banka za vcelku přijatelných podmínek. Pokud mi ta banka nepůjčí, protože XXX, tak by bylo dobré přemýšlet, jestli třeba ta banka nemá pravdu. Chápu, že někdo má třeba vysoké neoficiální příjmy, které banka neakceptuje, ale tak to prostě je.
Za mě a mou rodinu : ZLODĚJI..
Měli jsme program mladá rodina.
Nakonec ještě ani nekopli do země a každý měsíc jsem jim jezdili dávat ca 6000 jako splátku..
Když jsme po roce chtěli odejít od smlouvy napařili nám takové penále že jsme přišli o veškeré našetřené finance.
Nechápu že to ještě není zakázaná firma a že stát dovolí okrádat mladé rodiny, které chtějí jen slušně bydlet..
V žádném případě nedoporučuji!!!
![]()
@krasnoocko PROSTĚ LICHVA! Proto mě fascinuje že stále ještě tato firma funguje.
@Ivan PPZ Ano pokud banka nedá peníze je logické že je důvod, proto se divim že může firma stále existovat. Mě jejich nabídla zaujala ne proto že jsme švorc, ale protože nabídka vypadá lidsky. A jak je vidět jak někdo nabízí slušný návrh je to podvrh.
není to tak úplně.
banky nepůjčují 100% úvěru a mladá rodina má málokdy našetřeno tak aby si mohla vzít jen polovinu.
Ana tom tyhle podvodný firmy mají založené podnikání.
![]()
Já vím, že to není jednoduché. Jenže teď je v ČR taková „nálada“, že si každý pořizuje nemovitost, protože je to výhodné. Mladá rodina, která nemá našetřeno by si prostě měla nějakou dobu počkat, našetřit. A to prosím dělám i úvěry vč. hypoték, takže jsem trochu proti sobě. Nebo zkusit třeba SFRB…
100% myslím dělají ale nedají ji každému nebo dělali..my máme 90% a 10% jsme museli položit předem mě se u nich líbila původní myšlenka že by nový dům nevyšel na tolik peněz teď už chápu že je to podvod máme starsi dům zrekonstruovaný a jsme tam za mnohem víc než kolik chtěli oni za nový ![]()
@krasnoocko píše:Když jsme po roce chtěli odejít od smlouvy napařili nám takové penále že jsme přišli o veškeré našetřené finance.