Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky mamky, prosim nemate nektera zkusenosti s elektrickou odsavackou hlenu na baterie? jaky typ, znacku pouzivate, jak jste s ni spokojeni? ma dobry tah? diky moc za jakekoliv informace.
dekuji.
p. s. na lux odsavacku mam ![]()
Mam livinglab. Kupovala jsem ji pres bazar v domneni ze ji budu pouzivat v noci misto vysavace. Lezi mi v subliku. Nejak nam to s ni nejde. Neudrzim ji u nosu dostatecne dlouho, aby se udelal ten spravny podtlak. Mala odsavani fakt nesnasi. Jenze vysavac nebo hadickova odsavacka je rychlejsi. Treba az bude vetsia nebude ji to vadit
Ale uz bych ji asi nekoupila a zustala u vysavace.
@markytka3 Ahojky, já jsem dneska poprvé odsávala sopílek takovou odsávačkou a byla jsem mile překvapená že to pěkně šlo
mám i tu na vysavač ale třeba v noci by se mě nechtělo ho zapínat ![]()
Ja jsem se o ne jeden cas zajimala - nemeli jsme ten spravny typ vysavace, ale co jsem tak studovala recenze, tak nikdo to moc nedoporucoval
.
Ja bych za ni taky byla radsi, furt stehovat vysavac je opruz.
Tak ja uz o elektricke uvazuju dlouho, az si rikam, ze uz by mohla zacit smrkat sama. Chvilku se zdalo, ze uz, ale bylo to jen parkrat a ted smrka pusou
my doma pouzivame tu na vysavac, ale kdyz nekam jedeme (dovolena, horu, vikend mimo) jak na potvoru ma rymu. A nejhorsi je se v hotelu dozadovat zapujceni vysavace na noc a pres den. A protoze mala z rymy pravidelne kasle a zvraci, odsavacka je nutnost. Kdy Vam zacali deti smrkat tak, abyste nemuseli odsavat? Kamaradka luxuje dvojcata, kterym jsou 3,5…:-(
@kroutilka dcera ma 26 mesicu a neumi a uz nevim jak ji to naucit ![]()
@suik
V tom pripadku se teda mame na co tesit… tenhle podzim a zima u nas vysavac ze zasuvky ani nevyndavam, sprej s morskou vodou by bylo levnejsi vyrabet
nejak nam tu rymicka frci vsem
kdyz jsem vcera premyslela, kde se ty nudle furt berou, tak mi manzel navrhl, ze kdyz se mi nechce smrkat, bude luxovat i me
ryme zdar!
@panenka87 píše:
@markytka3 Ahojky, já jsem dneska poprvé odsávala sopílek takovou odsávačkou a byla jsem mile překvapená že to pěkně šlomám i tu na vysavač ale třeba v noci by se mě nechtělo ho zapínat
Tu mam doma taky, porizovali jsme ji pri prvni ryme, kdyz manzel tvrdil, ze ji vysavacem vyluxuju nos
asi to s ni ale neumim. Navic ted uz se dite celkem aktivne brani a vysvac je nejrychlejsi a nejucinnejsi. Sice musime povinne vyluxovat nos vsem panenkam a plysakum a pripadnym zivym prihlizejicim, ale celkem to jde. Sem tam si dokonce ti odsavacku nacpe do nosu sama
Tu hadickovou sebou vozim pro pripad nouze, ale jen ji vytahnu, popadne ji amok a do nosu si to ani strcit neda… tak budu cekat na dalsi tipy na elektrickou…
@kroutilka ja teda nevysavam tak casto, to by ani neslo, dcera se dost zurive brani, odsavam jen kdyz je fakt nejhur. Nikdy jsem neodsavala treba nekolikrat denne…tak nebo tak mi to prijde prast jako uhod ![]()
@kroutilka píše:
Tu mam doma taky, porizovali jsme ji pri prvni ryme, kdyz manzel tvrdil, ze ji vysavacem vyluxuju nosasi to s ni ale neumim. Navic ted uz se dite celkem aktivne brani a vysvac je nejrychlejsi a nejucinnejsi. Sice musime povinne vyluxovat nos vsem panenkam a plysakum a pripadnym zivym prihlizejicim, ale celkem to jde. Sem tam si dokonce ti odsavacku nacpe do nosu sama
Tu hadickovou sebou vozim pro pripad nouze, ale jen ji vytahnu, popadne ji amok a do nosu si to ani strcit neda… tak budu cekat na dalsi tipy na elektrickou…
No je fakt, ze to se mnou malem seklo, jak jsem silou nasavala:-D
@suik
No nase slecna prave nesnese, aby ji ryma stekala do pusiny. To pak hned kasle, davi se a zvraci - no a jakmile zvraci, tak je vyrizena, uplakana. Radsi odsavame, zvlhcujeme. Ale snazim se to moc nedrazdit, abych tu rymu nepodporovala… nekdy je opravdu tezke to vybalancovat ![]()
@panenka87 Pry je dobre ucpat tu druhou dirku, aby to s ni slo lip. Jenze to nedam - drzet ruce nasi chobotnici (nechapu, jak muze dite rok a pul preprat me a manzela), ucpavat dirku, strkat hadicku do nosu, do toho nasavat a nekde mezi tim lita ta nadobka
myslim, ze kdyby nas nekdo pozoroval, tak se hodne pobavi ![]()
@kroutilka píše:
@panenka87 Pry je dobre ucpat tu druhou dirku, aby to s ni slo lip. Jenze to nedam - drzet ruce nasi chobotnici (nechapu, jak muze dite rok a pul preprat me a manzela), ucpavat dirku, strkat hadicku do nosu, do toho nasavat a nekde mezi tim lita ta nadobkamyslim, ze kdyby nas nekdo pozoroval, tak se hodne pobavi
@kroutilka tak to jo, s tim nastesti problem nemame, teda jako krk taky trpi, to jo, ale nastesti to nejde do ousek nebo tak.
no muceni hadr a priznam se ze na to moc nemam.
holky prosim vas, mohly by jste prispivat pouze k tematu Jaka je dobra a funkcni elektricka odsavacka? Potrebuju ziskat typ na nejakou osvedcenou ci vedet, ktera neni dobra. Moc dekuju. ![]()