Elektrický rovnací hřeben

687
2.10.19 16:11

Elektrický rovnaci hřeben

Ahoj,
už delší dobu zvazuji koupi elektrického rovnaciho hřebenu. Ale stále vaham, bojím se, aby skutečně rovnal a vyhladil vlasy a nebyly to vyhozene peníze. Já mám vlasy krepate a vlnité. Používám na rovnání fén a žehličku na vlasy. Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou konkrétní značkou? Ráda bych ušetřila čas a hlavně vlasy. Pokud má někdo zkušenost budu ráda. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.10.19 16:34

Já osobně bych si hřeben nekoupila :think: používám také žehličku, vlasy mám vlnité a dost suché a takové všelijaké :roll: :mrgreen: ale z vlastní zkušenosti vím, že časté česání vlasům škodí a nemyslím si, že je pro ty vlasy úplně super je vlastně rovnat česáním, podle mě to vlasům musí škodit :nevim: nevím teda jaké máš vlasy, ale já třeba je mám dost jemné a hodně se lámou, takže já bych do toho určitě nešla. Koupila jsem si kvalitní žehličku, na kterou nedám dopustit a myslím si, že je to pro ty vlasy šetrnější :nevim: ale to je jen můj názor :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
892
2.10.19 17:30

Já mám žehlicí kartáč z Lidlu a určitě nedoporučuju. Vlasy pořádně nenarovná ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.10.19 17:32

Mam rovnaci hreben od rowenty. Vlasy dlouhe a velmi huste. Hreben je krasne narovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
2.10.19 20:00

@BarčaUnL můžu poprosit odkaz? Ono je jich spousta druhů a všelijakých značek. Vůbec se v tom neorientuje. Máte jemné, nebo hrubší vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.19 08:40

@Hannule01 hrubé a opravdu silné, pevné a dlouhé. Žehličkou je rovnám 35minut. Hřebenem mi to zabere max, ale opravdu max 10minut. Vetšinou to mam za 5minut hotové. Nemusí se to brát po pramenech. Česu se stylem jako klasickým hřebenem. Všechny vlasy naráz. Nejde mi vložit odkaz, tak posílám celý název. Kupovala jsem ho na mall. Rowenta CF5820F0 Power Straight

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.10.19 08:42
@BarčaUnL píše:
@Hannule01 hrubé a opravdu silné, pevné a dlouhé. Žehličkou je rovnám 35minut. Hřebenem mi to zabere max, ale opravdu max 10minut. Vetšinou to mam za 5minut hotové. Nemusí se to brát po pramenech. Česu se stylem jako klasickým hřebenem. Všechny vlasy naráz. Nejde mi vložit odkaz, tak posílám celý název. Kupovala jsem ho na mall. Rowenta CF5820F0 Power Straight

Mockrát vám děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.19 08:52

@Hannule01 Není zač. Jestli pořídíte, tak dejde vědět, jak jste spokojená. Ja už bych ho nedala z ruky :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.10.19 09:00

@BarčaUnL už se těším, konečně bych ušetřila čas v koupelně. Dám vědět, jestli funguje i mě. Jen přesně nevím kdy ho koupím. Snad během tohoto měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný