Elektronická cigareta- E-slim, Máte jí někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
qia
99
26.5.12 11:31

Elektronická cigareta- E-slim, Máte jí někdo? prosím o radu

Prosím Vás, máte někdo s zkušenost s touto cigaretou? nemohu se stale rozhodnout či ego-t nebo e-slim..
Prosím poradte.
Přestala jsem před dvouma mesici kouřit,ale stale mi to chybí to držet v ruce… Tak radsi si zvyknu na tuto nez abych zase začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
26.5.12 11:55

a proc myslis ze je elektronicka lepsi?? jo, neniv tam dehet a pridavne latky, ale nikotin je o to horsi, nenuti te to kourit min a tim je navyk silnejsi…
nemyslim si, ze to je ulehceni organismu, penez atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
26.5.12 12:02

Můj přítel si koupil Ego-T, kouřil ji asi týden, pak jí kouřil a kombinoval to s normální cigaretou a teď kouří zas normální cigaretu. Prej to není ono. zakouří si ji, když je nejhůř, a nemá doma normální :nevim: Ale prej u něj v práci tu el. kouří a jsou spokojení, ono záleží asi jak komu to bude chutnat a jak silný jsi kuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.5.12 12:03

vydrz :kytka: ja prestala pred 4 rokama ze dne na den a taky jsem to vydrzela. bez naplasti, zvykacek, nahrazek… je to husty ale da se to. obcas mne sice napadne ze bych si zapalila, ale pak si reknu ze to musim vydejchat. ale ted uz je to tak jednou doroka. to zvladnes bez nejake moderni pitome elektonicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
26.5.12 12:04

Ja nekouřím,přestala jsem,jen mi to chybá to mít v ruce,kdyz jdu večer nekam:)) ALe jen chci vedet, že nevím zda je lepsi ta e-slim nebo ego-t..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
26.5.12 12:05

Ale mě ta cigereta nechtuna,vim, že jsem važne uz prestala,smrdí mi to! ale jak řikaám,chyí mi to u toho sezene nekde mit v ruce:D vím,že je to divné,ale je to tak…ráda bych nejakou nápln s ruznyma prichutema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.12 12:06
@beruska2× píše:
a proc myslis ze je elektronicka lepsi?? jo, neniv tam dehet a pridavne latky, ale nikotin je o to horsi, nenuti te to kourit min a tim je navyk silnejsi…
nemyslim si, ze to je ulehceni organismu, penez atd..

Tak jsou třeba náplně bez nikotinu…
Chlap má ego-t a je spokojený. A já taky. Konečně bez smradu :dance:
Kupuje si buď bez nikotinu, nebo s nějakým nízkým obsahem, všelijaké ovocné příchutě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
26.5.12 12:08

já myslím, že pokud jsi kouřila normální cigaretu, tak si kup Ego-T, pokud si kouřila slimky, tak si kup ego-Slim, podle mě je to jen o vzhledu té cigarety, protože náplně si můžeš koupi stejné i stejnou sílu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.12 12:10

Teď jsem na to koukala a přijde mi lepší ego-t, protože nemusíš kupovat celou novou tu „přihrádku“ na náplň, jen ji vycvakneš, doplníš tekutým e-liquidem a zacvakneš zpátky do cigarety. Plus se dají dokoupit náhradní „uzávěry“ takové gumové na tu přihrádku, takže až se ti vyšoupe a netěsní, koupíš jenom novou gumičku za 5,–Kč nebo kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
26.5.12 12:12

ja pravě co jsem pochopila,tak ty e-slim, tak tam se nedaji kupovat ty bez nikotinu nebo s nakyma prichuteme,koukala jsem prave na tuto: http://www.pepa.cz/…-e-cigareta/ a tuto http://www.zeleneslevy.cz/sleva/160. jako vzhledove se mi libi vic,jde o to abych tam necititla ten nikotin.a u techto si myslim že nejde? alepson jsem to tak pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.12 12:27

„cítit“ ten nikotin stejně prý nejde. Jako že když ti dají potáhnout s nikotinem a bez, není to rozdíl. Jen pak působí ten nikotin v krvi.
Kupuje náplně tady
http://www.vasecigareta.cz/…-dekang.html
A kteroukoli si můžeš nalít do toho zásobníku, u těch slim musíš kupovat celé přednaplněné zásobníky a nevím, jaký je výběr těch příchutí.

Chlap měl předtím taky nějakou tu levnou s vyměňovacíma náplněma a celkem nadával, přehřívala se a několikrát ta náplň vytekla, což za prvé je hnusné v puse a za druhé se musí celá vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.5.12 12:28

Ego-T mám a jsem spokojená. S těma bateriema ego je výhoda, že na ten Ego závit se dá přišroubovat i jiný typ plnění. Mám např. Echomizer pro Ego, není to tank, ale liquid se ke spirálce dostává pomocí knotů. Ego je taková multifunkční cigareta- na tu baterii se dá pak dokoupit i třeba vatičkový kartomizer nebo právě něco s knotama. Liquid pak chutná o něco jinak, každému vyhovuje jiný způsob plnění.
Ještě mám MiniVgo, ta je fakt super, je to vyloženě dámská cigareta, ale baterie není až zas tak slabá jako bývá u slimek a perfektně dýmá. U ní je vatičkový kartomizer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.12 12:31

Plus určitě pořídit dvě aspoň baterky, když ne celé cigarety…
Teda pokud máš v plánu kouřit nějak častěji, tak ať máš co tahat, když se jedna bude nabíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.5.12 12:36

Ještě k těm náplním s nikotinem a bez- samozřejmě že čím víc nikotinu v náplni, tím je větší hit (jakoby ten úder do hrtanu). To je stejné jako slabých a silných cigaret- čím silnější, tak se to na šluku pak opravdu odrazí. Táta teď kouří beznikotinové náplně, cigareta dýmá- na tom se to nepozná, ale v chuti je prostě cítit slabší cigareta. Śpatně se to popisuje. Vyloženě „cítit“ nikotin není. Hlavně se dají koupit liquidy s různými příchutěmi (ovocné, tabákové, nápoje). Můžeš třeba kouřit tabákovou beznikotinovou náplň, chu´t tabáku zůstává, ale je to bez nikotinu. Anebo tiramisu silnou nikotinovou náplń, kdy to s tabákem nemá nic co společného,ale hit je opravdu silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.5.12 12:41
@qia píše:
ja pravě co jsem pochopila,tak ty e-slim, tak tam se nedaji kupovat ty bez nikotinu nebo s nakyma prichuteme,koukala jsem prave na tuto: http://www.pepa.cz/…-e-cigareta/ a tuto http://www.zeleneslevy.cz/sleva/160. jako vzhledove se mi libi vic,jde o to abych tam necititla ten nikotin.a u techto si myslim že nejde? alepson jsem to tak pochopila.

co to je za značku?
na těch slevomatech si dej pozor, když to prodává ne vyloženě eshop na ecigarety, tak to je bůhví odkud a kvalita vůbec není zaručená. Jako vždy je to z Číny, ale ty továrny se pak opravdu různí kvalitou. I Ego můžeš mít od různých továren, ona je to většinou druhovýroba a není Ego jako Ego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný