Emanera na reflux - zkušenosti?

1803
7.9.20 16:42

Emanera - zkušenosti?

Bral jste nekdo Emaneru? Jak na vas pusobila? Ja ji dostala jako pokus na reflux. Po 14 dnech mi zacalo byt dost zle - celodenni nevolnosti, pocit otekleho krku, daveni, nechutestvi. Uz to neberu tyden a je mi porad stejne zle. Doktor mi napsal prasky na nervy, ale zadny ucinek nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1262
7.9.20 16:45

Brala jsem Emaneru na reflux dlouhodobě (už si nepamatuju jak dlouho, deset let už neberu) a bylo to to jediné, co mi od problémů pomohlo a vyléčilo mě to. Je otázka, jestli ti je takhle špatně po Emaneře nebo by ti to samé bylo i bez ní. :?
Osobně nevím, co bych dělala na tvém místě, jestli vytrvala v braní nebo přerušila. Držím palce, ať se tvoje problémy vyřeší, sama vím, že je to běh na dlouhou trať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
7.9.20 16:52

@Micromia Me to dali jako pokus bez potvrzene diagnozy. Ale teda musim rict, ze takhle dlouho a porad mi nebylo zle nikdy. Na netu jsem cetla diskuzi, kde to nekomu totalne rozhodilo zaludek. Ale jak me je zle a doktori nic. Pry ze se to srovna samo, nebo jsem na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.9.20 16:59

Já jsem taky neměla nikdy potvrzenou diagnozu. Prostě jsem si jednou dala kávu z toho „kelímkového“ automatu, za půl hodiny začala strašně zvracet, střevní problémy, po čase se u mě rozvinula intolerance laktosy, neustálé bolesti břicha, reflux… Ale nikdo nikdy nepřišel na to, co mi vlastně je, přestože moje problémy trvaly cca tři roky. :zed: Potom to nějak samo odeznělo. Jediné, co zlepšovalo můj stav byla ta Emanera, jaterní čaje a Lepicol. Ale pokud to ta Emanera občas dělá, tak je asi dobře, že jsi vysadila a snad ti dají jinou léčbu. Soucítím s tebou a přeji brzké uzdravení, tohle je děs. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.9.20 20:34

Já jsem ji pár let brala a taky nic moc, od té doby, co beru místo ní Omeprazol, je to lepší (mám reflux a podrážděný žaludek - vytváří moc kyselin) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí