Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer…
Mám jeden naléhavý dotaz. Neznáte někdo společnost Energetické centrum (www.energetickecentrum.cz). Dnes tu u babičky byli nějaký dva mladý kluci, nevim co ji řekli, ale podepsala s nima smlouvu a pak jí vlastně došlo, že od nynějšího dodavatele (Eon) odešla a přešla k nim. Nejspíš ji nachytali na tom, že bude měsíčně platit míň. Ještě jsem neviděla smlouvu, takže nevim co píšou v podmínkách, jen bych chtěla vědět, jestli to neni zasejc nějaký podvod a nenaletěla.
Znáte to někdo? Máte zkušenosti? Slyšel vůbec někdo o téhle společnosti? Zrovna koukám na www, tak sama zíram…
Jen bych jí chtěla pomoct.. Děkuju za odpovědi.
Příspěvek upraven 16.09.11 v 21:02
ahoj, ja to resila taky. resp. volam do Hradce prababicce, ona na zhrouceni, ze neco zase podepsala! takze jsem tam zasla osobne na Vaclavak,vzala si odstoupeni od sml. podepsala a je klid. Akorat je potreba zajit na CEZ jelikoz oni automaticky odhlasujou to co mel dotycny predtim za poskytovatele. Odstoupeni od sml. je 30dni. Pokud jsi z Prahy doporucuji dojit si na Vaclavak.
Ted jsem tam ty kontakty taky našla, tak tam asi zajedu. Taky byla a je vyjukaná, co to vlastně podepsala. NO jsem ráda, že nejsme jediní, koho našli.. Jen nechci, aby to bylo jak říkají pořád, že sice měsíčně zaplatí míň, ale pak ve vyrovnání doplácí jak mourovatý. A musí, jinak je tu exekutor a nechci domýšlet (zkušenosti, naštěstí ne vlastní).. Tak děkuji, budu jedině ráda, když to půjde bez komplikací.
urcite pujde, u nas taky slo. staci jen aby babicka podepsala ten papir odstoupeni od sml.
Holky klid, taky jsme si s nima sjednali smlouvu a všechno funguje jak má, už skoro rok. Prostě jen sdružují elektřinu a plyn. Všechno klape, nebojte se.
nedávno jsem zakládala diskuzi
taky mě ukecali a taky jsem podepsala.. asi nějaký zatmění či co
jakmile jsem zabouchla dveře, už jsem litovala
dokonce byla nedávno i reportáž v TV přímo o nich. Doporučuju pročíst tyhle stránky, jsou tam i vzory odstoupení od smlouvy: http://www.jakub-boucek.cz/…-od-smlouvy/
Poslala jsem a smlouvu bez problému ukončili. Doporučuju babi to samý ![]()
Ahojky, oni jsou totiž hrozní vychytrálkové. Vkradou se k Vám do bytu s tím, že jsou z eonu a že Vám nabízejí levnější energie.. No ale pak je to úplně jinak. Mají takové červené obálky, takže to vypadá jako eon.. No můj taťka to taky podepsal, pak od toho naštěstí mohl odstoupit. Ale nervy z toho měl taky pěkný
Na eonu mu řekli, že pokud by něco zlevňovali, přijde mu to poštou. Takže domácím obchodníkům zásadně nic nepodepisujte. Oni řeknou, že jsou v zastoupení té a té firmy, ale většinou je to úplně jinak. Zastoupení není totéž, že jsou opravdu ta firma.. Tak už žádné podepisování a čekat jen dopisy od skutečných firem. Snad jsem pomohla ![]()
Každopádně díky… Babička už tam dneska volala, tak by jí měli poslat formulář na ukončení. Tak snad se to dotáhne do zdárného konce.
Ona z toho byla úplně paf.. Celý víkend pořádně nespala. Vždycky je tak opatrná a pak podepíše tohle. A přesně, ptala se jestli jde o eon, „jj, zastupujeme eon…“ a bla, bla… červené desky, jak říkáte, no došlo jí to, ale až pozdě.
Tak uvidíme, jak to bude pokračovat…
být vámi, tak se na formulář od nich moc nespoléhám, na odstoupení od smlouvy je pouze určitá doba a věřím tomu, že ho budou dost dlouho posílat… stáhněte si ho a pošlete, ať máte klid ![]()
já se do dneška stydím, jak jsem mohla být tak pitomá ![]()
Ted jsem koukala na ten odkaz, tak to zítra vytisknem, vyplníme a pošleme. Toho se právě taky bojí, aby se nevymlouvali, že to nemůžou poslat proto a proto… a 30 v pr…
Takže díky za pomoc
A za babiččino dobré spaní ![]()
Ja znam energeticke centrum mam ho uš rok.Mněl sem taky strach jesly to není podvod ale sem sním spokojení.....To co řikali je nakonec pravda.....
Podepsal jsem na 2 roky a ročně ušetřím 2000 kč při stejných podmínkách(nevýhoda je 600 kč za vyřízení)
A to je jen slíbený nebo už ty dva roky uběhly?? Jde mi jen o to, jestli to „ušetření“ fakt funguje…