Energetické centrum - znáte to někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jachym
19.12.11 18:15

Dotaz k energetickému centru .cz

Prošel jsem si diskusi k Energetickému centru.cz a nejsem z toho vůbec chytrej.Poslední diskusní příspěvek končí ,citují:A to je jen slibený, nebo už ty dva roky uběhly??Jde mi jen o to, jestli to ,,ušetření,, fakt funguje. ,,
Chtěl bych zjistit, jestli existuje nějaká odpověď na citovaný dotaz, nebo nějaké nové informace k uvedenému Energetickému centru.Dneska mně navštívila paní s nabídkou oněch výhod, pokud ji podepíšu smlouvu.Rád bych se dověděl něco bližšího.

• Citovat
  • Upravit
luciax
13.2.12 23:50
Jachym píše:
Prošel jsem si diskusi k Energetickému centru.cz a nejsem z toho vůbec chytrej.Poslední diskusní příspěvek končí ,citují:A to je jen slibený, nebo už ty dva roky uběhly??Jde mi jen o to, jestli to ,,ušetření,, fakt funguje. ,,
Chtěl bych zjistit, jestli existuje nějaká odpověď na citovaný dotaz, nebo nějaké nové informace k uvedenému Energetickému centru.Dneska mně navštívila paní s nabídkou oněch výhod, pokud ji podepíšu smlouvu.Rád bych se dověděl něco bližšího.

ahoj jáchyme, náhodou jsem zabrousila na tuhle diskuzi skrze jinou diskuzi k energetickému centru. sice už asi odpovídám s křížkem po funuse, ale: internet je plný katastrofických scénářů kolem čec, až se jeden nestačí divit, takže z toho logicky jde lidem, co se chtějí v problematice trochu zorientovat, hlava kolem. tak si říkám, kéž by bylo víc takových jako ty, co hned zbrkle něco nepodepisují, ale nejdřív shánějí informace. nicméně právě to shánění informací je těžké, když všude převládají negativní diskuze, které se týkají právě toho, že někdo zbrkle podepsal smlouvu s podomním prodejcem a teď má náběh na infarkt :D ze své zkušenosti ti můžu napsat, že ano, zmíněné peníze se ušetřit dají, nejsou to sice závratné částky, ale přesto potěší, zvlášť v současné ekonomické situaci. a navíc můžeš mít dobrý pocit, že nepodporuješ velmi „sympatické“ monopoly typu ČEZ.

• Citovat
  • Upravit
11
20.2.12 12:11

I já jsem fascinována, kolik lidí podepíše papír jen proto, že k němu někdo přijde domů a naslibuje mu hory doly. Pan Jáchym má zdravý pohled na věc, jestliže si nejdříve zjišťuje informace, tak to má být.
My jsme smlouvu přes podomní prodej nepodepsali, přesto jsme se nakonec na ČEC obrátili a teď s nimi máme smlouvu uzavřenou a světe div se, jsme spokojení. Pak se náhodou dostanu na takovéhle diskuze a vidím, kolik lidí s nimi má problém a jsem z toho zmatená. Tak jak to je, to jste jako podepsali všichni něco na chodbě, nebo co? Fakt nevím, u ČEC zůstávám a plyne z toho pro mě asi jediné poučení - nevěřit podomním prodejcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 1966
27.2.12 13:41

Důležité je si přečíst předem pořádně co podepisujete, a ne to „podškrábnout“ ve stoje ve dveřích. Když víte co podepisujete a rozumíte tomu, neměl by nastat problém, pokud tedy obě strany dodržují co podepsaly. My jsme u ČEC půl roku a nemůžeme si stěžovat, platíme za elektřinu míň a jsme spokojení ;)

• Citovat
  • Upravit
11
28.2.12 16:45

Jenže to je právě to, lidé raději podepíší něco na chodbě za vidinou čehosi skvělého a ani se nezajímají o to, co to vlastně je, a pak jsou nespokojení, že udělali chybu. A jak se říká za chyby se musí platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka234
29.2.12 20:45

funguje, jsem u nich chvilku, a nemám problém. Smlouvu lze vypovědět do 30 dnů. :roll:

• Citovat
  • Upravit
271
29.2.12 22:19

Jj, už vím, máme vše vyřešené… A bez problémů. Takže třeba to je seriózní společnost, třeba ne, já ve své domácnosti nic měnit nechci a babička už to zrušila.
Děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
18.9.12 11:40

Tady máte srovníní cen: http://energiejenda.cz

Podomní prodejce vyhazujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek