Entizol a sauna

Anonymní
20.5.24 15:11

Entizol a sauna

Ahoj holky,
beru vaginální tablety Entizol a chci jít dnes na chvíli do sauny, je to vhodné? Nebo spíš ne? Menstruaci nemám, dala bych si pro jistotu probiotický tampon. Děkuji za odpoved. Beru to kvůli dlouhotrvajících kvasinkám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
20.5.24 15:41

Ahoj, vůbec bych s jakoukoliv vaginální infekcí, ani s kvasinkovou do sauny nešla. Tím teplem si můžeš infekci zhoršit a prodloužit léčbu, navíc jsou právě sauny, stejně jako vířivky a vyhřívané bazény častým zdrojem nákazy kvasinek. Už kvůli tomu bych tam teď nelezla a jestli se ti to furt vrací, tak si to klidně můžeš nosit z tý sauny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 18:04
@Maky895989 píše: Více

Kdepak. Je to letitý problém, počítám asi 15 let? Začalo to v době, kdy jsem do sauny vůbec nechodila, ani do bazénu ani nikde. Jsou období kdy je lepší, kdy horší. Ze mám imrvere výtoky, s tím jsem se smířila. Teď jsem právě po hnusné hnisavé angine a po zánětu dutin, brala jsem antibiotika a ne jedny. Můžu hrát probiotika kolik chci, stejně kvasinky mám. Proto mi i dali Entizol. Ta sauna mi kvasinky a výtoky nezlepšila ani nezhoršila. Do bazénu nechodím vůbec, vadí mi tam chlor. To nedávám
I gynekolog mi řekl, že sauna jo, bazén ne. S tím, že doporučuje probioticke tampony. V sauně si nesedam, tampon po použití hned vytáhnu, ale teď když beru ten Entizol, jestli to nemůže mít vyloženě nežádoucí účinky. Vim, že se nemsjimoit alkoholické nápoje, to nebudu, ale s tou saunou si nejsem jistá. Kdybych neměla kvůli tomu chodit do sauny, to bych tam nemohla jít nikdy v životě a hodně mi to pomohlo s imunitou. Teď jsem onemocněla po 15 měsících
Předtím to bylo i 3× do roka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí