Era první konto

8.10.11 16:28

Era prvni konto

Ahojky zdravim chtela jsem se zeptat zda nekdo ma pro sve dite era prvni konto od postovni sporitelny a jake s tim mate zkusenosti jak funguji vklady a vybery a jaky tam je urok predem diky janca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
8.10.11 16:38

Ahoj. Máme. Neplatíme žádné poplatky (zatím jsme nic nevybírali), úroky se připisují každý měsíc a tuším, že jsou 1,5%. Platí se za výběr (myslím, že 26Kč). Já ten účet využívám spíš na naše rezervy, které by jinak byly na obyčejném účtu (kde je úrok téměř nulový). Peníze vkládáme buď na poště v hotovosti nebo posílám příkazem z jiného účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 16:56

Diky ja jsem ho zalozila dcerce abych ji tam mesicne sporila. Vim ze pri vyberu musim mit ty vyplatni seky a kdyz budu na poste na ten ucet ukladat nevis jestli musim mit ty vkladovy listy nebo jak se to jmenuje nebo staci kdyz predlozim jen cislo uctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.10.11 17:33

Já jsem určitě vkládala i bez těch lístků. Akorát jsem narazila na paní, která o tomhle kontě moc nevěděla a šla se ptát kolegyně, jestli to jde (a šlo :wink: ). Na spoření mi to ale moc výhodné nepřijde, to nepokraje ani inflaci :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 17:53

To je sice mozny ale ja si to spis vybrala abych tam davala dcerce kazdy mesic treba stovku nebo dve a abych k tem penezum kdybych potrebovala mela rychly pristup stavebni sporeni apod. Si jako samozivitelka nemuzu dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
8.10.11 19:05

Do 10let ditete se vklada a vybira hotovost jen tema šekama jak pises.. To muzes vybirat jen ty.. Od 10let dite ziska bank. kartu, pokud precerpate limit vyberu z bankomatu, muzes zase na pobocku, po mne chteli i pritomnost syna, samotne mi to dokonce nechteli na jedne pobocce vubec dat hotovost.. Dite si s kartou muze maximalne vybirat tak akorat z bankomatu, v krame se na nej budou koukat, kdeze ke karte prisel, stejne tak jsem s ni nemohla zaplatit ani ja.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 19:16

Aha diky za info.Jsem prave nevedela jestli to jde i bez tech seku nebo jen s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.10.11 19:16
Buffysummers17 píše:
To je sice mozny ale ja si to spis vybrala abych tam davala dcerce kazdy mesic treba stovku nebo dve a abych k tem penezum kdybych potrebovala mela rychly pristup stavebni sporeni apod. Si jako samozivitelka nemuzu dovolit

Já jsem jen napsala svůj názor. Na spoření mám lepší účet, vyšší úrok, vybrat můžu taky kdy chci (a je to psané na mě, takže žádné problémy s případným výběrem mít nebudu). Samozřejmě je to tvoje volba, tak se omlouvám za nevyžádanou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.10.11 19:18
LeaZbrna píše:
Do 10let ditete se vklada a vybira hotovost jen tema šekama jak pises..

Já vkládám bez šeků (na přepážce jsem jen dala peníze a ukázala paní papírek s číslem účtu, nechávám si tam posílat peníze i bezhotovostně, žádné šeky k tomu nepotřebuju :nevim: , takže je to spíš o tom, na koho kde narazíš :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 19:24

Ne v pohode je to tvuj nazor a ja ho jako takovy beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
8.10.11 20:08
hkac píše:
LeaZbrna píše:
Do 10let ditete se vklada a vybira hotovost jen tema šekama jak pises..
Já vkládám bez šeků (na přepážce jsem jen dala peníze a ukázala paní papírek s číslem účtu, nechávám si tam posílat peníze i bezhotovostně, žádné šeky k tomu nepotřebuju :nevim: , takže je to spíš o tom, na koho kde narazíš :zed: ).

No prave :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana malá
3.2.12 22:59

stačí číslo účtu, na poště jsou k dispozici vkladové poukázky zdarma

• Citovat
  • Upravit
jana malá
3.2.12 23:02

není pravda co říkáš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.13 20:57

Dobrý den. Dcerka má toto první konto od poštovní spořitelny. Potřebovala bych z něho hotovost vybrat. Kde si ty šeky můžu pořídit, nebo jak to funguje? Děkuji Market

• Citovat
  • Upravit
27264
21.6.13 20:59

My jsme ty šeky dostali při založení účtu. Jinak můžeš peníze přeposlat na svůj účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat