Escapelle a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
22.4.21 18:02

@Lentilkaa7 dnes takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
22.4.21 18:07

@Terina94 zase ho tam vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.21 18:10

@Lentilkaa7 no je na vsech testech, ruznych znacek, vzdy v limitu, ale zatím mi prijde, ze vubec nesílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.4.21 18:56

To je teda záhada :nevim:. Je tam vidět jasně a mě osobně příjde, že je vidět o maličko víc než včera… ale zase ne o moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kecka13
22.4.21 21:58

Z te vecerni moci je slabsi, ale to dava smysl, ten posledni mi prijde silnejsi, takze nejspis hcg roste a vse je ok, uz si to nekomu rekla? ☺️️

• Citovat
  • Upravit
34
23.4.21 07:00

@Kecka13 já fakt nevím :nevim:…tenhle je z dnešního rána, jinak manžel o tom ví, ale pořád nevíme, co budeme dělat, pokud to fakt tehu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
23.4.21 07:51
@Terina94 píše:
@Kecka13 já fakt nevím :nevim:…tenhle je z dnešního rána, jinak manžel o tom ví, ale pořád nevíme, co budeme dělat, pokud to fakt tehu bude

Asi bych si být tebou zašla na krev. Připadá mi, že tam máš pořád stejne slabou čárku. Jinak taky jsem teď neplánovaně otehotnela potřetí, přesně rok po porodu. Chvili jsme to rozdychavali, ale už se moc těšíme. Potrat nás nenapadl ani na vteřinu když se podíváme na ty naše dva co už máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.4.21 08:53

@JancaS84
Tak hcg pozitivní a test asi taky sílí…peru se s nazorama co mám dělat, finanční situace není úplně nejlepší…moje rodice mají taky ten nazor, ze musime do budoucna pocitat, az budou vsechny deti ve skole a tak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kecka13
24.4.21 09:12

@Terina94 ja myslim, ze ten test uplne normalne sili, ty mas teprve mit ms, ze? Carka dle tomu odpovida, dalnice tam bude az za tyden cca, jinak ja chapu, ze to rzhodnuti je tezke, a je na vas jak se rozhodnete.. my ti nemuzeme radit, penize samozrejme hraji roli, zkuste to propocitat, ale pokud ho alespon normalne dokazete zaopatrit tak popremyslejte jestli to miminko vazne nechcete ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Kecka13
24.4.21 09:14

@Terina94 jinak kazde 4. Tehu skonci, potratem, 50-60% oplodnenych vajicek jako biochemko, sance na oplodneni v jednom cyklu taky malinka, pokud se vam toto vse povedlo a miminko se udrzi, muzete se povazovat za velke stastlivce 🙏🏼 nekdy je mozna lepsi se nechat tim “vesmirem” vest a prijmat veci tak jak vam byly darovany 🌸

• Citovat
  • Upravit
1099
26.4.21 10:16

Nepodléhej středověkým církevním dogmatům, ani citovému vydírání, které se v některých příspěvcích objevuje. Uvaž, že před stejným problémem, který řešíš dnes, budeš stát možná ještě několikrát. Potrat sice není nic příjemného ani radostného, ale potraty běžně používají na celém světě jak mladá děvčata, tak vdané matky několika dětí, a i Tobě může pomoci. Musíš se ale rychle rozhodnout, abys stihla šetrnou miniinterrupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
26.4.21 11:17
@Lemrucha píše:
Nepodléhej středověkým církevním dogmatům, ani citovému vydírání, které se v některých příspěvcích objevuje. Uvaž, že před stejným problémem, který řešíš dnes, budeš stát možná ještě několikrát. Potrat sice není nic příjemného ani radostného, ale potraty běžně používají na celém světě jak mladá děvčata, tak vdané matky několika dětí, a i Tobě může pomoci. Musíš se ale rychle rozhodnout, abys stihla šetrnou miniinterrupci.
Ááá propagatorka potratu opět v akci. Ty jsi za to placená? Každej druhej příspěvek „neboj možnost interrupce nezmekas“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kecka13
4.5.21 08:19

@Terina94 tak jak to pokracuje? Co je noveho? ☺️️

• Citovat
  • Upravit
1099
8.5.21 19:05

@Terina94 zřejmě již svůj problém úspěšně vyřešila, ale nemá potřebu se s tím veřejně chlubit, aby se vyhnula urážkám náboženských fanatiků, které se zde občas objevují. Fakt je, že teď má jiné starosti, protože po potratu se plodnost obnovuje velmi rychle a další potrat je u nás povolený až po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí