Eta Sorento Plus
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Eta Sorento Plus
Ahoj holky, uvažuju k Vánocům o koupi sendvičovače s výměnnými deskami Eta Sorento, ale bojím se, aby to zase nebyl další zbytečnej krám doma. Líbí se mi, že tam jsou výměnné desky, že se dají vycvaknout a umýt a, že to má víc funkcí, takže bysme mohli mít spotřebič jen jeden a ne pět. Recenze jsou na něj trochu rozporuplné. Chlap by chtěl kontaktní gril. Tak by mě hlavně zajímalo jak jde na tom grilovat maso. Máte někdo doma?
https://www.alza.cz/…d6102574.htm?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám teda 3 kombinaci z Dedry za 990 Kč, ale jsem maximálně spokojená. Děláme v tom vafle, peču rybu, kuřecí maso, zapékáme tortilly, tousty samozřejmě ty jsou skoro pořád
takže za mě to určitě zbytečný kup nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme nějakou starší verzi, taky příkon 900W. Ten gril mi na maso nepřijde nic moc výkonný - dělali jsme v tom max nějaké klobásky a trvá to dost dlouho. Ale jako toastovač je bezva, zbytečný kup to nebyl.
Máme ho cca 5 let.
A ta forma ve tvaru zvířátek je prostě kouzelná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme jiný sendvičovač a kontaktní gril. A využívá se dost oboje. Pokud máš děti a chystáš jim svačiny. Naše chtějí tousty nebo různě zapečené tortily.
Jako nepoužívá se to denně. Mám na to své místo, protože bych nesnesla, ať trčí furt viditelně na lince. Ale oba stroje pracují hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LolaAA jako každá tato multifunkční věc má své výhody i nevýhody. Na toast či vajíčko výkon relativně v pohodě. Formy z hliníku se rychle nahřeji. Horší je předávání tepla mezi spirálou a deskou. A tím jistá nerovnoměrnost pečení. Na steaky a další věci to je utrpení. Malý přítlak ( gril je lehký), slabší výkon, a díky hliníku neudrží dlouho teplo tak že teplota kolísá.
Pokud je na občasné použití a nemáš 10 členů v domácnosti tak ho klidně kup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit