Evidence na Úřadu práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Evidence na Úřadu práce
Dobrý den, je tu někdo kdo se v nejbližší době byl evidovat na úřadu práce? Kvůli ztrátě zaměstnání? Chtěla bych se zeptat, jestli úp potřebuje vyplnit ještě nějaký speciální formulář od předchozího zaměstnance? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@BZ89 píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo se v nejbližší době byl evidovat na úřadu práce? Kvůli ztrátě zaměstnání? Chtěla bych se zeptat, jestli úp potřebuje vyplnit ještě nějaký speciální formulář od předchozího zaměstnance? Díky
Budeš potřebovat zápočťák, evidenční listy důchodového pojištění, občanský průkaz..Jinak tam jen vypíšeš novou žádost o zaměstnání a žádost o podporu v nezaměstnanosti..
Hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
Děkuju za odpověď. Ale když jsem v minulosti končila v jiném zaměstnání a evidovala se na úp, myslím, že po mě chtěli od bývalého zaměstnavatele nechat ještě vyplni nějaký formulář, teď nevím ohledně čeho se týkal, nevíte někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BZ89 píše:
Děkuju za odpověď. Ale když jsem v minulosti končila v jiném zaměstnání a evidovala se na úp, myslím, že po mě chtěli od bývalého zaměstnavatele nechat ještě vyplni nějaký formulář, teď nevím ohledně čeho se týkal, nevíte někdo?
Aha..Když to teďka říkáš, tak se vypisuje formulář, který dostaneš na pracáku, kde je napsané od kdy do kdy jsi byla zaměstnaná, jaký byl tvůj hrubý a čistý příjem..
- Citovat
- Upravit
@BZ89 píše:
Jo to bude asi ono, díky moc a pěkný den.
Není zač. Snad jsem trochu pomohla. Pěkný den ![]()
- Citovat
- Upravit
@Z.jev píše:
@Silwinka87 Po mě teda evidenční listy nechtěli… na co?
Po mě jo..Já jsem šla totiž na ÚP po rodičovské, ale protože mě zaměstnavatel vyhodil až měsíc po ukončení rodičovské, tak jsem měla podporu počítanou z platu a ne z rodičovské..Tak asi proto.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 Aha, mně dali v práci potvrzení příjmů pro pracák, možná je to místo toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Z.jev píše:
@Silwinka87 Aha, mně dali v práci potvrzení příjmů pro pracák, možná je to místo toho
To jsem musela dát taky..Ale tam byl asi problém v tom, že ten papír je za nějakého čtvrt roku, ale já jsem byla na rodičáku, tak možná proto..Fakt nevím..
- Citovat
- Upravit
Dobrý večer, prosím o radu… 4.12. mi končí 4 letá rodičovská. víme že rodičák za měsíc prosinec mi bude vyplacen v lednu…Prosím ale o radu, kdy se mám registrovat na ÜP..? někdo říká do 8 dnů, někdo říká 1.ledna…Protože se syn narodil v prosinci, prý za mě bude stát platit zdrav. i soc. pojištění i tento měsíc… je to pravda? Po prvním synovi jsem šla na ÜP týden před jeho 4 narozeninami a nebyl to problém, dokonce jsem tehdy dostala i rodičák i podporu. ale to bylo před 5 lety… Děkuji za rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jeden dotaz, při evidenci se dává započ%ták, ale když jsem byla na rodičovské, tak se dává nebo ukazuje jaký doklad? můj předchozí zápočťák jsem jim dávala před 5 lety, pak jsem byla na ÜP a po porodu na rodičovské… moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravidelné konzultace na PÚ
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je nutné chodit každý měsíc na konzultace na PÚ. Zajímalo by mě, zda by bylo možné domluvit se pouze na intervalu 1 za 2 měsíce. Máte někdo zkušenost? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Theli To si asi nikdo moc netroufne. Jednou za měsíc to snad není taková zátěž ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je problém chodit 1× měsíčně na UP, tak se neregistrujte a nemusíte tam chodit každý měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit