Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lepila jsem Evru 7r. od narozeni nejmladsiho ditete a fungovala spolehlive. Nestalo se nic nezadouciho.
Jinou ochranu jsem soucasne nepouzivala.
Prestala jsem letos lepit a presla na jinou antikon.,
ze moje telo asi prestalo naplasti akceptovat a zaclo se to odlepovat.
Taky jsem ze začátku byla dost skeptická, lepím cca 3 roky a zatím dobré, a také se mi to různě shrnuje, další ochranu nepoužívám
@stinga píše: Více
Mám tedy dotaz mám jí druhý den, nevím zda tomu úplně věřit. Miminko ještě neplánujeme tak nevím jestli se do mě může přítel udělat nebo ne. Popřípadě po jaké době nebo jestli je to vůbec možné já z příbalového letáku pochopila že ano, ale někde jsem četla že tomu nevěří. Antikoncepci jsem nikdy nebrala tohle je u mě poprvé
@janca314 píše: Více
no jak píšu, teď se do tebe udělat nemůže, počkejte ještě týden, za 2 dny to prostě ještě nefunguje
@stinga
takže jste s tím nikdy neměla problém ze by jste otěhotněla? moc dekuji za
Ahoj holky, poprvé používám antikoncepci Evra, náplasti. Jsem v prvním měsíci trochu k nim skeptická a bojím se jim trochu věřit. Spolehate se jen na ně nebo používáte i další ochranu? Trošku se mi špiní vždycky okraje a je taková „skrcena“, jinak si myslím, že používám dle přívalového letáku. A prosím ještě otázka, když po celém týdnu jde Evra hodně dobře dolů a nemusím ji ze sebe škubat silou, znamená to, že byla nějak blbe přilepená a nefungovala?