Existuje chůvička na Windows Phone?

2997
29.6.14 19:40

Existuje chůvička na Windows Phone?

Zdravím, museli jsme reklamovat chůvu, náhradní samozřejmě nepůjčují :cert: Nehodlám měsíc natahovat ucho, zda mi dítě neskučí, takže doma vymýšlíme všelicos. Prozatím voláme z mobilu na mobil, abychom dítě slyšeli, ale je to samozřejmě na prd :roll: Nevíte někdo o aplikaci ala chůvička na Windows phone? Zkoušeli jsme free verzi Baby monitoru, ale dá se propojit jen s PC a to je na prd, protože muž na něm potřebuje pracovat, takže ho u mrňouse mít nemůžeme :? Poradí někdo jinou aplikaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.6.14 20:18

Ahoj, možná by pomohl tento odkaz http://appcrawlr.com/…baby-monitor toto jen top 10 chuvicek na windows mobile ale zkušenosti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.17 15:49
@marrlinka píše:
Zdravím, museli jsme reklamovat chůvu, náhradní samozřejmě nepůjčují :cert: Nehodlám měsíc natahovat ucho, zda mi dítě neskučí, takže doma vymýšlíme všelicos. Prozatím voláme z mobilu na mobil, abychom dítě slyšeli, ale je to samozřejmě na prd :roll: Nevíte někdo o aplikaci ala chůvička na Windows phone? Zkoušeli jsme free verzi Baby monitoru, ale dá se propojit jen s PC a to je na prd, protože muž na něm potřebuje pracovat, takže ho u mrňouse mít nemůžeme :? Poradí někdo jinou aplikaci?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste aplikaci zkoušeli? Já bych ji ráda použila, ale nejde mi nainstalovat v počítači. Poradíte? Děkuji. Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí