Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, museli jsme reklamovat chůvu, náhradní samozřejmě nepůjčují
Nehodlám měsíc natahovat ucho, zda mi dítě neskučí, takže doma vymýšlíme všelicos. Prozatím voláme z mobilu na mobil, abychom dítě slyšeli, ale je to samozřejmě na prd
Nevíte někdo o aplikaci ala chůvička na Windows phone? Zkoušeli jsme free verzi Baby monitoru, ale dá se propojit jen s PC a to je na prd, protože muž na něm potřebuje pracovat, takže ho u mrňouse mít nemůžeme
Poradí někdo jinou aplikaci?
Ahoj, možná by pomohl tento odkaz http://appcrawlr.com/…baby-monitor toto jen top 10 chuvicek na windows mobile ale zkušenosti nemám
@marrlinka píše:
Zdravím, museli jsme reklamovat chůvu, náhradní samozřejmě nepůjčujíNehodlám měsíc natahovat ucho, zda mi dítě neskučí, takže doma vymýšlíme všelicos. Prozatím voláme z mobilu na mobil, abychom dítě slyšeli, ale je to samozřejmě na prd
Nevíte někdo o aplikaci ala chůvička na Windows phone? Zkoušeli jsme free verzi Baby monitoru, ale dá se propojit jen s PC a to je na prd, protože muž na něm potřebuje pracovat, takže ho u mrňouse mít nemůžeme
Poradí někdo jinou aplikaci?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste aplikaci zkoušeli? Já bych ji ráda použila, ale nejde mi nainstalovat v počítači. Poradíte? Děkuji. Alena