Existují nějaké antikoncepce pro muže?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
9.11.16 15:35

Existují nějaké antikoncepce pro muže?

Dobrý, chtěla bych se zeptat zda existují nějaké antikoncepce pro muže, jestli ano kolik stojí, jaké jsou vaše zkušenosti atd. Já antikoncepci mít nemuzu a dalsi varianty se mi moc nelíbí, tak by mě zajimalo tohle:) děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
9.11.16 15:36
@markis601 píše:
Dobrý, chtěla bych se zeptat zda existují nějaké antikoncepce pro muže, jestli ano kolik stojí, jaké jsou vaše zkušenosti atd. Já antikoncepci mít nemuzu a dalsi varianty se mi moc nelíbí, tak by mě zajimalo tohle:) děkuji moc za odpovědi

Jo
Prezervativ.
V kazdym supermarketu u pokladen, stoji par kacek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.11.16 15:39
@markis601 píše:

existuje ha, ale zatím se neprodává - má stejné vedlejší účinky jako ta pro ženy a ty se mužům nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.16 15:39

Samozřejmně, kondomy nepocitam…slyšela jsemo nějakých injekcich nebo tak něco, tak se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.16 15:41
@dalmati píše:
existuje ha, ale zatím se neprodává - má stejné vedlejší účinky jako ta pro ženy a ty se mužům nelíbí…

a nevíte jestli se třeba v zahraničí neprodavaji nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.11.16 15:42

Vasektomie. Kolik stojí netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
9.11.16 15:43

@markis601 V Číně prodávají hormonální antikoncepci pro muže, funguje na principu, že spermie jsou natolik poškozené, že nejso schopyn ženu otěhotnět.
Co vím z klinických studií, že muži často přišly o vlasy, nabrali na váze, cítili únavu. V Evropě se to zatím neprodává.
Vzhledem k neprokázaným možnostem trvalého poškození reprodukční schopnosti mužů nemohu tuto cestu doporučit.
Radši fakt používejte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
9.11.16 15:44
  • Citovat
  • Upravit
10243
9.11.16 15:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.11.16 15:46

Nic ověřenýho kromě vasektomie a kondomů, občas proběhne médii nějaká zpráva, ale je to obvykle ve stádiu výzkumu a zase to zapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
9.11.16 16:44

Hormonalni nejsou v prodeji, neni zajem to dovest do praxe…ale klasickych par je, at uz kondom, nebo vasektomie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.11.16 17:21

@markis601 Mě by spíš zajímalo, jestli bys mu věřila, že to bere tak jak má, kdyby něco takového existovalo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9166
9.11.16 18:11
@Elenloth píše:
@markis601 Mě by spíš zajímalo, jestli bys mu věřila, že to bere tak jak má, kdyby něco takového existovalo. :mrgreen:

BINGO :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
9.11.16 18:29
@markis601 píše:

Ano, kondom a stojí dle značky ;) Já vždy kupovala Durex (60-70Kč/3ks) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 18:35
@Kotatko03 píše:
Ano, kondom a stojí dle značky ;) Já vždy kupovala Durex (60-70Kč/3ks) 8)

My kupujeme ty v Lidlu po 12, za pár korun. :mrgreen:
Dvacku za jeden, to by mi bylo líto. :mrgreen:

M.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí