Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
a neuvazovali jste treba o ostrove Mauritius? na vzdalenost by to vyslo tak nejak stejne jako Mexiko, ale casovy rozdil je mensi
, z toho bych totiz mela vetsi obavy, nez z toho ostatniho ![]()
co se tyka cestovani s malym ditetem .. nevim, proc by melo proplakat celou cestu. ja cestuji s detma od malinka a let neproplakal ani jeden
. je jasne, ze nebude celou cestu sedet pripoutany na sedacce nebo vam na kline, budete ho muset nejak zabavit
, ale deti snaseji cestovani lepe nez dospeli. mozna mu bude delat potize pristani (nekdy z vzlet), ale to je jen kratka doba, to se zvladne a prezije to i okoli ![]()
a imunita ? hmm .. tak ted teda presne nevim, co si mam pod tim predstavit. zakladni ockovani dite uz ma a strevni potize muze dostat i dospely, pokud se nedodrzi hlavni za:,–(y v hygiene
, takze toho bych se taky nebala
.
pokud mate obavy z ‚exotiky‘, tak proc nezkusit floridu ![]()
Ahoj, anebo Maledivy? Je to tam super, časový posun minimální, let z Německa 10 hodin, střevní a zdravotní potíže žádné. M.
Uvazujeme s manzelkou a 1-rocnym synom „utiect“ zo zimy do teplych krajin, a kedze nikde na blizku nie je destinacia kde je teplo (s vynimkou egypta, kde sa vsak bojime ist s miminom), museli by sme absolvovat dlhy let. Mate niekto skusenosti s dlhym letom (10-12 hod) s malym dietatom? Bojime sa aby ten let nepreplakal, zvlast ked by vysiel na den s odletom rano, ked sa zrovna maly zobudi. Tiez mame urcite obavy ci ma dieta v tomto veku dostatocnu imunitu - nesli by sme do rizikovych oblasti (uvazujeme nad mexikom, kde bez problemov chodia americania), ale aj tak mam pochybnosti aby sa nieco nestalo… resp. ci uz napr. v dvoch rokoch je na tom dieta o dost lepsie s imunitou… poradte mi prosim ak mate nejake skusenosti…