Extrémně dráždivá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5702
22.1.15 08:32

extrémně dráždivá děloha

Ahoj, mám dotaz. Měla jste některá extrémně dráždivou dělohu? Břicho mi tvrdne od 18 tt. Momentalne jsem ve 33tt. Ležela jsem i ve špitále, kde se mi to snažili rozehnavat kapackama magnezkem. Ns kapacce to bylo asi lepší tak 2-3 za hodinu. Bez kapacky i každých 10 minut. Ojediněle i po 5 minutách
Tyto kontrakce zatim nevedou k otvírání ale ksou hodně nepříjemné. Měla jste některá něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5696
22.1.15 08:33
@radka101 píše:
Ahoj, mám dotaz. Měla jste některá extrémně dráždivou dělohu? Břicho mi tvrdne od 18 tt. Momentalne jsem ve 33tt. Ležela jsem i ve špitále, kde se mi to snažili rozehnavat kapackama magnezkem. Ns kapacce to bylo asi lepší tak 2-3 za hodinu. Bez kapacky i každých 10 minut. Ojediněle i po 5 minutách
Tyto kontrakce zatim nevedou k otvírání ale ksou hodně nepříjemné. Měla jste některá něco podobného?

Měla jsem to v prvním těhotenství, ležela jsem kvůli tomu 14 dní v nemocnici, předčasně jsem pak neporodila. U dalších 3 těhotenství už to bylo OK :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
22.1.15 08:35

Ježíš teď koukám že vypadlo z názvu slovo děloha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
22.1.15 08:40

@Zabatko a taly jsi to tvrdnutí měla tak často? Me dráždí skoro všechno, chůze, jízda autem, otáčení v leže, sezení. Mám strach z předčasného porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
22.1.15 08:45
@radka101 píše:
@Zabatko a taly jsi to tvrdnutí měla tak často? Me dráždí skoro všechno, chůze, jízda autem, otáčení v leže, sezení. Mám strach z předčasného porodu.

Jo, stačilo se otočit v posteli, pak už jsem to ignorovala a byla jsem zabetonovaná nakonec až do porodu, který mi museli vyvolávat. Pokud to nevede k otevírání, tak si dávej magnézko a moc to neřeš, ono je to protivný, ale zkrátka nic moc nenaděláš. Nemáš třeba nějakou vrozenou vadu dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.1.15 08:48

Tak hodně dráždivou ne, ale tvrdla taky často. Naštěstí jsem ležela jen doma a krmila se hořčíkem. Porod pak 3 dny po termínu.
Při druhém těhotenství na monitoru tvrdnutí klidně po 5 minutách, ale nebolestivé… a porod až za pár týdnů, 3 dny před termínem.

Snad ještě chvíli mimino vevnitř vydrží, ale už jste daleko, žádné velké komplikace by nejspíš nebyly, i kdyby se už narodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.15 08:56

Me bricho tvrdlo od dvacateho tydne pri vztavani, pri namaze.. brala jsem magnosolv, ve 29 tydnu mi zacal predcasny porod, zastavili kapaky gynipralu, kortikoidy na plice mimina.. pak mi bricho docela zlovestne tvrdlo, musela jsem lezet, od 34 tydne mi to bylo uz jedno a ve 42. tydnu jsem vyvolavane porodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sma
796
22.1.15 08:56

Ja to mela nak od 16tt porosila jsemv 36tt vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
22.1.15 09:02

Měla jsem to stejne, občas to i bolelo, nervy na dranc, Magnosolv nezabíral, spis jsem po něm měla průjem, lezela jsem od 22.do 30.tydne, ale naštěstí jsem se taky neotvirala, porodila jsem v 38.tydnu, druhé těhotenství probíhalo stejně, jen tvrdnuti začalo uz v 15.tydnu s pohybama, porod opět 38.tyden. Někdo to tak proste ma, nenaděláš nic, je to nepříjemné, ale kdyz to nemá vliv na čípek, tak je to dobrý, ve 33. tydnu uz ses z nejhoršího venku, přeju aspon rychlej porod s natrenovanou delohou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.1.15 09:22

@radka101
Ano měla, bylo to šílené… :roll: Ve 30tt se mi začal zkracovat čípek, ve 34tt mě pustili, ale za týden na kontrole se zjistilo, že malé při ztvrdnutí (ne při každém) padají ozvy a nepřibírá, asi jí to utlačovalo pupečník, tak jsem musela na císaře. Nezabralo na to magnesko ani gynipral, ve dne v noci jsem tvrdla jak magor, šílenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
22.1.15 09:24

@radka101 Ahoj. Me zacalo bricho tvrdnout od nejakeho 17tt. Treba rano, kdyz jsem mela plny mocak, tak nebyl problem, ze by mi behem 5 min 2× neztvrdla. Pak se to stupnovalo. Ve 20tt mi tvrdlo snad kazdou minutu!!! Doktor to oznacil jako drazdiva deloha, dal mi magnesko a tim to haslo. Ted jsem ve 40tt, deloha mi tvrdnout neprestala a nikdo to neresil. I magnesko jsem prestala pak kolem 25tt brat. Vubec nepomahalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.1.15 12:05

@radka101 jo, mela, cca od 18.tt, ale vliv na cipek to nemelo, takze jsem tak nejak nepravidelne zobla magnezium, setrila se. Vim zeve 38.tt uz jsem mela bricho tvrdy skoro permanentne, chodila jsem k soukrome PA, ona chtela zjistit polohu hlavicky pohmatem a ja tam lezela a cekali jsme snad 10min, nez vubec bylo mozne neco nahmatat a jakmile mi bricho zmackla, tak bylo zas jak sutr. Ale mela jsem super rychly porod tyden pred terminem, pro me znacka ideal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
22.1.15 12:21

Holky dekuji za příspěvky. Ani jsem to nestačila přečíst a už jsem supajdila znovu do špitálu. Začala jsem krvácet. Asi od těch ztahů podrážděna placenta. Snad to přejde. Mimčo už má odhadem 2,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
22.1.15 13:14

@radka101 Snad se ti neodlucuje placenta. 8o Moc drzim palecky at je vse ok. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
22.1.15 13:44

Je to tim uložením placenty. Něco ji zase podrazdilo. Bud kontrakce, nebo mrňous. Z nějakého záhadného důvodu byl napric a kopal me do placenty.
Krvácení snad ustalo. A budou me přesouvat na normální pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí