Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bejbyy píše:
Můžu se zeptat, jak jim to Eye Q dáváte, t vám to sní ze lžičky?
Dávám v odměrce od Nurofenu/taková ta stříkačka:)/, máme vanilkovou příchuť-sirup, bez problému to vycucne a ještě se olizuje..brrr ![]()
Mamči,,a něco jsem četla v recenzích že ten Eye q je tatřka návykový,,?že by se měl podávat a nevysazovat
Ahoj maminky, obnovuji diskusi. Pomohlo někomu eye q na spánek? A pokud ano, tak za jak dlouho? Dcera 19 měsíců má strašný spánek od narození. Každou noc se budí dost často, pořád mě volá, i když mám její postýlku přiřazenou ke své posteli. Slyšela jsem o tomto od své kamarádky, ale chtěla bych si ověřit, jestli ještě někomu to pomohlo
velké iluze si nedělám. Podávám to dceři od 24.2. a nevidím zatím žádné účinky.
@Zoe1 píše:
Ahoj maminky, obnovuji diskusi. Pomohlo někomu eye q na spánek? A pokud ano, tak za jak dlouho? Dcera 19 měsíců má strašný spánek od narození. Každou noc se budí dost často, pořád mě volá, i když mám její postýlku přiřazenou ke své posteli. Slyšela jsem o tomto od své kamarádky, ale chtěla bych si ověřit, jestli ještě někomu to pomohlovelké iluze si nedělám. Podávám to dceři od 24.2. a nevidím zatím žádné účinky.
Taky ho dávám víc než měsíc, spánek u nás super hrůza, ale ani jsem nevěděla, že to má nějaký vliv mít.