Eye Q a pediakid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
5.12.15 14:46
@Bejbyy píše:
Můžu se zeptat, jak jim to Eye Q dáváte, t vám to sní ze lžičky? :think:

Dávám v odměrce od Nurofenu/taková ta stříkačka:)/, máme vanilkovou příchuť-sirup, bez problému to vycucne a ještě se olizuje..brrr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
8.12.15 15:42

Mamči,,a něco jsem četla v recenzích že ten Eye q je tatřka návykový,,?že by se měl podávat a nevysazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
12.3.20 21:41

Ahoj maminky, obnovuji diskusi. Pomohlo někomu eye q na spánek? A pokud ano, tak za jak dlouho? Dcera 19 měsíců má strašný spánek od narození. Každou noc se budí dost často, pořád mě volá, i když mám její postýlku přiřazenou ke své posteli. Slyšela jsem o tomto od své kamarádky, ale chtěla bych si ověřit, jestli ještě někomu to pomohlo :-) velké iluze si nedělám. Podávám to dceři od 24.2. a nevidím zatím žádné účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.3.20 22:06
@Zoe1 píše:
Ahoj maminky, obnovuji diskusi. Pomohlo někomu eye q na spánek? A pokud ano, tak za jak dlouho? Dcera 19 měsíců má strašný spánek od narození. Každou noc se budí dost často, pořád mě volá, i když mám její postýlku přiřazenou ke své posteli. Slyšela jsem o tomto od své kamarádky, ale chtěla bych si ověřit, jestli ještě někomu to pomohlo :-) velké iluze si nedělám. Podávám to dceři od 24.2. a nevidím zatím žádné účinky.

Taky ho dávám víc než měsíc, spánek u nás super hrůza, ale ani jsem nevěděla, že to má nějaký vliv mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí