Eye Q a pediakid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
5.12.15 08:22

Eye Q a pediakid

Maminky prosím vás mate zkušenost s Eye Q a pediakid sirupem pro dobrý spánek? bylo nam doporučeno neuroložkou,,,syn má 3,5roku,,, jeho zdravotní stav není v pořádku,,,dekujii za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
5.12.15 08:29

Já Dávám synovi eye q druhým tydnem a zatím žádná změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
5.12.15 08:32

Já dávám už druhý měsíc a změny si všimli ve škole a i příbuzní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.12.15 08:35

@baruna1 davala jsem Pediakid a bez efektu. Ted davam tyden eye q a zatim zmenu nepozoruju, ale doufam v lepsi spanek. Mame 17ti mesicniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.12.15 08:37

Bylo to fajn kdyby pomohlo syn tatřka ve 3,5 letech vůbec nemluví,,byla nam diagnostikována mentalní retardace s autismem porucha řeči a porucha vývoje výrazně pod vekovou normu, stále plenován,,má i rozhozený spánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
5.12.15 08:47

Dáváme eye Q skoro měsíc, také jsme dostali doporučeno od neuroložky. Zatím mi to jako velká změna nepřipadá, ale manželovi připadá, že je dcera veselejší, méně vzteklá. Se spánkem se to nijak výrazně zatím nezlepšilo. Dcera 22m je taková vzteklá, negativní, ale vývojově v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.12.15 08:55

Prosím vas a nevite zda se dá kombinovat s homeopatií? syn má tatřka pul roku detox na očkovaní a nase homeopatička me na to nedokaže odpovědět zda mu jej mužu podavat,,není vůbec důsledná včak už scháním jinou homeopatičku,,prozatím ale bez uspechu,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
5.12.15 10:24

Můžu se zeptat, jak jim to Eye Q dáváte, t vám to sní ze lžičky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.12.15 10:26

@Bejbyy dávám mu to do jogurtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.12.15 10:28

OT: taky máte tak malé kávové lžičky? V dávkování totiž píšou jednu kávovou lžičku (5 ml), ale naše lžičky mají 3,5 - 4 ml. Tak mu to dávkuju na jeho dětskou lžíci, která má těch 5 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
5.12.15 11:16

@kaarcuulkaa díky, a jinak objem lžičky jsem nezkoumala, ale dobrá připomínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
5.12.15 13:39

Eye Q dávám synovi s nějakou přestávkou asi půl roku, normálně že lžičky, u nás to mělo vliv na celkový klid, byl hodně plačtivé, vzteklé až nervozni dítě. Změnu jsem pozorovala brzy. Na řeč to vliv nemělo (i když jsem si to moc přála), začal přidávat nová slova a opakovat před měsícem, to poprvé nastoupil do státní školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.12.15 14:08
@lazy_cat píše:
Eye Q dávám synovi s nějakou přestávkou asi půl roku, normálně že lžičky, u nás to mělo vliv na celkový klid, byl hodně plačtivé, vzteklé až nervozni dítě. Změnu jsem pozorovala brzy. Na řeč to vliv nemělo (i když jsem si to moc přála), začal přidávat nová slova a opakovat před měsícem, to poprvé nastoupil do státní školky.

a podáváte tekutou formu nebo v kapsí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
5.12.15 14:16

@baruna1 Tekutou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.12.15 14:20

Prvni den mi to snědl ze lžičky a reakce byla, že začal pistet a poskakovat, takže druhý den mi to ze lžičky už ne snědl. Dávám mu to ráno do UM @Bejbyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí