Fatraclick nebo Gerflor, plovoucí podlaha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.3.14 23:40

Fatraclick nebo Gerflor

Vybíráme plovoucí vinylovou podlahu. Máte nějaké zkušenosti s těmito výrobci? Dočetla jsem se, že Gerflor je méně odolná vůči stojícímu nábytku, snadno se prořízne padajícím nožem (textilní vrstva pod vrchní vrstvou vinylu)… Fatra click je zase dražší a prý s ní mají podlaháři problém, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4438
27.3.14 02:36

My budeme dávat ten Fatraclick. Ma to byt jedna z nejlepších na trhu, rozhodovali jsme se ještě mezi lepenou vinylovou podlahou Thermofix (taky od Fatry) a tahle vyhrála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.3.14 07:21

Máme od září Fatraclick a zatím spokojenost. Zkoušela jsem do odřezku bodat nožem a nic tam nebylo vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
4.11.14 20:24

Oživuji.
vybíráme podlahu s uvažujeme nad podlahou gerflor…nemáte někdo zkušenost? mám tady vzorníky a vypadá moc dobře. Cenově by vyšla na 400/m2 i s montáží, což se mi zdá taky fajn, ale ráda bych slyšela nějaké osobní zkušenosti… děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.6.18 14:20

Pro ty, co budou hledat v budoucnu. Za nás super, máme Gerflor a skvěle vypadá i po intenzivním užívání, je hrozně příjemná na nohy (už nenosím papuče :D a cenově byla v pohodě. Teď ji budeme dávat i do pokoje k prckovi. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný