Femibion 400 - jak berete?

5970
16.9.12 18:25

Femibion 400 - jak berete?

Holky, jak to berete? Jsou tam tobolky a tablety a pokud jsem to správně pochopila, má se brát jedna tobolka + jedna tableta denně. Myslíte, že by se něco stalo, kdybych to brala ob den? Na střídačku? Ta cena je přece jen peklená, tak jsem se těšila, že mi to vyjde aspoň na dva měsíce.

A ještě jeden dotaz. Je to od 13. týdne. Já budu 13. týden začínat pokud počítám od prvního dne poslední ms, ale jinak jsme asi o dva týdny mladší. Nevadí, že už najíždim na tu 400? Já vim, asi to moc hrotim.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
16.9.12 18:30

Ahoj, pokud máš ten s DHA tak se bere denně 1 tableta + 1 tobolka. Já jsem brala Femibion 400 vlastně od doby, kdy mi byl doporučen (10.tt?) asi až do 14.tt, pak balení došlo. Cena je děsná, tak jsem si řekla, že nejdůležitější z hlediska vývoje je stejně první trimest, tak jsem dál pokračovala s Centrum Materna. Od nějakého 32.tt beru už jen listovku, aby mimi neblo přerostlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.9.12 18:30

To jsou nějaké vitaminy jenom, ne? Moc to hrotíš :mrgreen: Mně vydrželo šest tabletek Mamavitu na celé těhotenství, takže si to rozvrhni, jak chceš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.9.12 18:35

@Etcetera78 Jsou to jenom vitaminy, ale mám za sebou dva potraty z neznámé příčiny. V tomhle těhotenství beru hned od začátku Femibion a je vše ok, takže já do něj vkládám veškeré naděje. :oops: :P Mně jde o to, že je tam listovka naštěpená, kdybych dvakrát nepotratila, tak to taky neřešim a cpu se Mamavitem, ktereho mam doma plnou skleničku a leži ladem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.12 18:36

Mě sama gynekoložka říkala, že stačí listovka a normálně se stravovat.. A doktorka v porodnici zase říkala, že je dobrý brát vitamíny během kojení, protože to je pro tělo taky záhul.. Tak jsem začala brát Mamavit až na kojení.. Jsem poslušná pacientka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
16.9.12 18:42

Ahoj ja brala Femibion 800, takže jsem to neřešila, každý den jsem lupla jednu tabletu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.9.12 18:44

@Pettule69 A to jsi brala celé těhu tu 800?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.9.12 18:58
@triada píše:
@Etcetera78 Jsou to jenom vitaminy, ale mám za sebou dva potraty z neznámé příčiny. V tomhle těhotenství beru hned od začátku Femibion a je vše ok, takže já do něj vkládám veškeré naděje. :oops: :P Mně jde o to, že je tam listovka naštěpená, kdybych dvakrát nepotratila, tak to taky neřešim a cpu se Mamavitem, ktereho mam doma plnou skleničku a leži ladem. ;)

Aha, tak to se omlouvám, to jsem nevěděla. To pak chápu, že to řešíš, no být já v tvé situaci, tak se tím láduju od rána do večera bez ohledu na cenu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.9.12 18:59

@triada jsem stejne tehu- 400 beru už asi 3 dny- dosla mi 800 a nechtela jsem utrace za cele baleni uz a ptala jsem se dr. zda muzu už 400 a prý jo…taky jsempo ZT a libi se mi ze je listovka nasteppena :palec: ja bru poctive kazdej den a jsem ochotná koupit max jeste jedno baleni a pak uvidim, ale asi prejdu jen na listovku :nevim: uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
16.9.12 19:00

@Etcetera78 mám podobný probblém a taky si řikám že prdim na prachy hlavne at to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
16.9.12 19:16
@triada píše:
@Pettule69 A to jsi brala celé těhu tu 800? 8o

néné jen první 3 měsíce :) pak už ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.9.12 19:17

@valina1 Ja bych taky brala jen listovku, ale my právě ještě nemáme výsledky z genetiky a já pořád nevim, jestli nemam nějakou mutaci a listovku třeba nedokažu štěpit. :nevim: Ale teď mi dobře poradili - Femibion 800 + rybí tuk v kapslích a možná ještě listovka zvlášť. V tom Femibionu 400 za to vlastně platíš nehorazny peníze na víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
16.9.12 19:24

Já brala jednu dávku toho femibionu s DHA a druhý den jsem měla ElasticQ s DHA. První trimestr jen femibion, pak další tři měsíce takto ob den a teď už jen když si vzpomenu. Nějaké vitamíny jsem koupila, ale teď už jen proto, že mě praskají koutky a asi ty vitamíny potřebuji. Mají se brát dvě denně, ale beru jen jednu, však je léto a ovoce a zeleniny mám dostatek :pankac:
Je to drahý jako prase, no jo, vydělávají na našem strachu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
16.9.12 21:05

A jakou máš pojištovnu? Já jsem si přes tu svou nakoupila 2balíčky femibionu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
16.9.12 21:13

@Denisa313 Já mám Vojenskou a ta přispívá na těhotenský vitaminy 100 na rok, takže kráása. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí