Finance v budoucnu, až bude mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.12 11:02

My máme také všechno dohromady, neřešíme žádné moje a tvoje. A tam to má být :andel:

• Citovat
  • Upravit
12854
26.11.12 11:41

Máme peníze společné.
Jsme partneři a ne spolubydlící s „výhodami“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.11.12 11:57

Holky já to asi blbě popsala… Samozřejmě že se nic nezmění, když ty výplaty budou naopak.. ale mě jde spíš a tu moji blbou hrdost, že nechci byt na chlapovi závislá… (ikdyž vím že budu a každá je, chlap se stará o rodinu) a můj řekl že když budu vydělávát víc něž on, samozřejmě na mateřskou půjde on.. finančně to bude výhodnější. ted je to nesmysl! :nevim: jen mi jde o to že já krouhnu svou výplatu a budu závisla na chlapovi..radši bych at je to naopak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.11.12 12:00

A jak víš, že za 7 let budeš vydělávat víc jak on, nikdo není co za 7 let bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.11.12 12:06

jak

To samozřejmě nevim, řekla jsem to spiš ze srandy, aby si představil jak se citim..a naznačila mu že to může být i opačně.. Vy jste se takhle žadná necítila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
26.11.12 12:15

Samozřejmě jsem se tak necítila, protože jeho peníze jsou moje peníze a moje peníze jsou jeho peníze. Že vydělává podstatně více než já, je mi úplně fuk, někdy si říkám, jestli nám ta emancipace nezašla trošku moc daleko.
Ale ono je to vlastně jedno.
V reálu jeden z partnerů často vydělává více než druhý, to se jako ten druhý má cítit trapně, že na druhém nějak parazituje nebo co. Partnerství znamená, že jsou ti dva i finanční partneři a nerozlišují, kdo přinese více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
26.11.12 12:16
  • Citovat
  • Upravit
29
10219
26.11.12 12:17
@Sany80s píše:
Samozřejmě jsem se tak necítila, protože jeho peníze jsou moje peníze a moje peníze jsou jeho peníze. Že vydělává podstatně více než já, je mi úplně fuk, někdy si říkám, jestli nám ta emancipace nezašla trošku moc daleko.
Ale ono je to vlastně jedno.
V reálu jeden z partnerů často vydělává více než druhý, to se jako ten druhý má cítit trapně, že na druhém nějak parazituje nebo co. Partnerství znamená, že jsou ti dva i finanční partneři a nerozlišují, kdo přinese více.

pěkně napsáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.11.12 12:24

Já tě chápu, taky bych to tak cítila, vadilo by mi být na někom finančně závislá nebo prostě do domácnostsi dávat méně. Ale je fakt, že tohle ja manželství - vše společné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný