Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, měním dotaz a teď se ptám, jestli je tady někdo, kdo už letěl se společností Five Airways??Máme s nimi odlétat v sobotu, ale nejsou psaní ani na stránkách letiště Praha. Děkujii
Zdravím, také s nimi máme letět v srpnu a nikde žádné recenze, dáte potom vědět co a jak?
Určitě dám, protože je to celé nějaké podivné, viz dnešní zprávy jak cestující od BS uvízli v Egyptě, protože letadlo od five Airways nepřiletělo=//.Ani na stránkách letiště jejich lety nejsou vypsány, naopak jejich některé lety jsou rušeny. Tak jsem sama zvědavá, jestli v sobotu odletíme s hlavně jak následně přiletíme…
Já myslela že se to týká te společnosti Skyline a BS tvrdí, že five Airways je jiná společnost. Zkuste zavolat na letiště Praha, ty by to vědět měli.. je to divné
Na letišti Praha mi řekli, že společnost five Airways ani neznají a nemají tam od nich zaevidované žádné lety, druhá paní mi řekla, že je pravda, že tam vidí zrušené lety..teď BS vydali tiskové prohlášení, že od 3.1.začnou místo Skyline létat opět se Smartwings..ale o five Airways ani slovo =//…zmatky
To samé řekli mě na letišti, modlím se ať to změní zpět na smartwings.. a Vám přeju ať odletite a vrátíte se v pořádku 🙏
Taky máme s nimi letět ale až v létě a začínám se bát. Mám zaplacenou jenom první zálohu a rozmýšlím že to zruším, ještě chci počkat týden co se z toho vyklube. Ale prostě místo radosti jsou teď starosti a to fakt nemusím.
Ano, nejhorší je, že nikdo nic neví nebo ví a neřekne a dva dny do odletu žádné nové dokumenty ani informace…místo radosti nervy na dranc
Jinak děkuji mk815,snad všichni v klidu a pořádku odletíme i doletíme zpět
Není vůbec za co 😊 já tam dnes zavolám do BS a chci vysvětlení, jak můžeme letět se společností která ani neexistuje?
Tak jsem se dovolala, máte zavolat Vašemu prodejci a bude prý vědět přesně s kým poletíte, ale podle všeho se smartwings. BS tento týden předělává ty dopravce a vypadá to, že místo five Airways a Skyline bude zpět smartwings.🙏tak doufejme
Jste mooc hodná, dnes pozdě odpoledne jsem znovu rozklikla cestovní dokumenty a odlet je se Smartwings, jen jiný čas. Odlet z Marsa Alam zůstal v dokumentech jako KLJ0121. Tak snad i ten opraví. Doufejme, že se BS vzpamatovali 🙇
To je dobře 🙏prý teď mění všechny lety a do Egypta by měl lítat zase jen smartwings 🙏taky mají špatné recenze, ale co jsem s nimi letěla nemůžu si stěžovat. Užijte si dovču bez stresů a dejte vědět jak dorazíte 😊
Už jste někdo letěli s leteckou společností Five Airways? Máme letět z Brna a letadlo ani společnost tam nevidím. Děkuji za reakce.
My nakonec zrušili dovolenou dokud je čas. Five Airways neexistuje na letišti řekli, že lety od této společnosti a Skyline jsou zrušené, protože něco nesplňovali. Poprvé jsme chtěli letět s Blue Style a asi nikdy víc, místo aby jsme se těšili na dovolenou to byly muka kvůli letecké společnosti o které není nikde zmínka ![]()