Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, v práci jezdím ve vysokozdvižném vozíku, po pauze na jídlo jsem si znovu sedl do sedačky, a cítíl jsem hrbolek v oblasti páteře, zeptal jsem se kolegy, zda-li tam něco nemám, a byl udiven, že mám, tak jsem ho poprosil o fotku. Může mi někdo prosím poradit, o co jde? za dva dny odjíždím s kamarády na prodloužený víkend, a nerad bych o to přišel. děkuji
Nemůže to byt hodně natekly stipanec?
svedi to, vadí ti to nějak? Je to horké?
@Semtex také si myslím, že to bude hodně nateklý stipanec, vyloženě mi to nevadí, snažím se neopírat a neležet na zádech. Vycistil jsem to slivovicí, pak mýdlem, trochu to ustoupilo, ale stále to tam je i s tou texturou. Pocitově teplé, ale horké to není. Večer jsem měl mírně zvedlou teplotu
Nicmene mohu s tim odjet na vikend na reku? Vltava. Tam te havěti bude jeste vice
Já bych si nasadila zyrtec nebo něco na alergii. A ano, jela bych s tím, pokud by mi nic nebylo. Kvůli pupenu sedět doma neeee.
@lucije28 děkuji. Na pupeny jsem zvyklý, jen mě zarazila ta dírkovaná textura. Dám prášek a jedu ![]()
@Bohuslavek píše: Více
Asi jak je to natekly, tak to zvyraznilo póry v kuzi
ale taky bych jela. Jedine co, muže to třeba ještě byt nějaký podkožní beďar. I když to by asi na pohmat bolelo. Ale jela bych. Zkus si dat Ibalgin, nebo nějaký jiný ibuprofen a vzít si i s sebou, je to protizánětlivé a tudíž by ti to mohlo po tom oplasknout. Vzala bych si radši i s sebou.