Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky poradte mi prosím někdo v kuchyni jsem včera smažili řízky a olej mi vystříkl na červenou zed nevíte čím bych to dostala dolů? Barvu už nemám abych přetřela tak nevím díky za rady a tipy… Hezký den Andy ![]()
@Andrejka22 sehnat savý papír, položit na to, a přežehlit. Přemalování nepomůže, protože mastnota jinak zůstane.. Nebo pomáhalo přetřít bílou křídou, mastnota se do ní vsákne, pak se to dá oprášit.. postup se opakuje, dokud tam ten flek je. ![]()
Co zkusit prilozit papir, ubrousek a vtit to zehlickou? Jak u vosku. Podotykam, jen me to napadlo, nemam vyzkouseno
.A nebo koupit stejny odstin a premalovat.
@martina.se píše:
@Andrejka22 sehnat savý papír, položit na to, a přežehlit. Přemalování nepomůže, protože mastnota jinak zůstane.. Nebo pomáhalo přetřít bílou křídou, mastnota se do ní vsákne, pak se to dá oprášit.. postup se opakuje, dokud tam ten flek je.
Ty blaho, ze bych nakonec nemela tak blbej napad
?
@wildcherry néé, není blbej. Ono se to tak fakt dělá. Mám to vyzkoušeno
jen to chce žehlu bez napařování a fakt kvalitní savej papír. Ideální byly pijáky…
Díky za tipy zkusím to nejdřív tou křídou mám koupit bílou nebo červenou?
@Andrejka22 jaký máš podklad? jestli červený, t ak červenou..
Mám ten samý problém, umývala jsem pánvičku a mastná voda mi stříkla na zeď
. Tchýně mi radila taky tu fintu s křídou, bohužel doma žádnou nemám. Říkala, že bílou. Zeď máme hnědou
.
@Raduš.ka44
Jako bych slyšela toho svýho.. On to totiž opravdu řekl ![]()
@NikysekR píše:
@Raduš.ka44![]()
![]()
Jako bych slyšela toho svýho.. On to totiž opravdu řekl
Ten muj dej tam rámečky s fotkama
![]()
@Andrejka22 U dřezu nebo někde u sporáku je to praktické že??
Ti chlapi
![]()
Ahojky holky tak jsem si koupila bílou křídu a zkoušela to na ten flíček na červené zdi přemalouvat bílou a pak s fouknout a oprásit ubrouskem a furt to tam je co dělám špatně??? ![]()
Holky mé milé fleky jsou pryč a barva jako nová není nic poznat díky křídě huráá.. ![]()