Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, za týden jedeme na dovolenou k moři a chtěli by jsme fotit nejlépe i telefonem pod vodou popřípadě nějakou mini kamerku mimo Go Pro teda.. nějaké nápady jak to uskutečnit? Úplně se mi drahý telefon nechce dávat do obyč. Pytlíku za 300kč bojím se, že by zradil.. děkuji ![]()
@Nicolenotorious my jsme měli jen ten obyčejný pytlík, ale dávali jsme do něj foťák. Nepřišel k újmě, přežil. ![]()
Měla jsem na to starý foťák, na který jsem na Aliexpressu pořídila podvodní obal, asi za dva dolary. A vydržel, i víckrát.
@Nicolenotorious píše:
Dobrý den, za týden jedeme na dovolenou k moři a chtěli by jsme fotit nejlépe i telefonem pod vodou popřípadě nějakou mini kamerku mimo Go Pro teda.. nějaké nápady jak to uskutečnit? Úplně se mi drahý telefon nechce dávat do obyč. Pytlíku za 300kč bojím se, že by zradil.. děkuji
Tak s normální foťákem kterej na to neni delanej asi nic moc nevymyslis.. Taky jsme jeden rok meli foťák v obalu, ale nebylo to nic moc, dalsi rok jsme koupili obyc podvodni fotak a fotky docela pekny.. Navíc se da vyuzit i na souši
na plaz jsme si treba mobil a velkej fotak vůbec nebrali, tak se timhle daly poridit fotky i z pláže a pak se mohl vzit s sebou do vody, kdybysme ho nechtěli nechavat na plazi..
Edit: tím nic moc myslim fotky pres obal.. Preci jen fotis pres obal kterej je od vody, to ten foťák primo pod vodu byl v tomhle lepší.. Jinak obal ochránil foťák v pohode
Lepsi je fotak do vody. S obalem jsme pri potapeni fotili jednou a pak jsme poridili vodeodolny fotak a je to lepsi.
Ja bych se priklanela k porizeni te Gopro kamery. My ji mame. Foti i nataci paradne. Jak na sousi tak pod vodou a clovek nemusi saskovat s nejakyma vodeodolnyma pytlikama se stazenym zadkem jestli to bude fungovat a neutopim si drahej telefon ![]()