Focení u moře pod vodou?

8.10.19 21:13

Focení u moře pod vodou?

Dobrý den, za týden jedeme na dovolenou k moři a chtěli by jsme fotit nejlépe i telefonem pod vodou popřípadě nějakou mini kamerku mimo Go Pro teda.. nějaké nápady jak to uskutečnit? Úplně se mi drahý telefon nechce dávat do obyč. Pytlíku za 300kč bojím se, že by zradil.. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14379
8.10.19 21:15

@Nicolenotorious my jsme měli jen ten obyčejný pytlík, ale dávali jsme do něj foťák. Nepřišel k újmě, přežil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13879
8.10.19 21:17

Měla jsem na to starý foťák, na který jsem na Aliexpressu pořídila podvodní obal, asi za dva dolary. A vydržel, i víckrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61210
8.10.19 21:20
@Nicolenotorious píše:
Dobrý den, za týden jedeme na dovolenou k moři a chtěli by jsme fotit nejlépe i telefonem pod vodou popřípadě nějakou mini kamerku mimo Go Pro teda.. nějaké nápady jak to uskutečnit? Úplně se mi drahý telefon nechce dávat do obyč. Pytlíku za 300kč bojím se, že by zradil.. děkuji :)

Tak s normální foťákem kterej na to neni delanej asi nic moc nevymyslis.. Taky jsme jeden rok meli foťák v obalu, ale nebylo to nic moc, dalsi rok jsme koupili obyc podvodni fotak a fotky docela pekny.. Navíc se da vyuzit i na souši :lol: na plaz jsme si treba mobil a velkej fotak vůbec nebrali, tak se timhle daly poridit fotky i z pláže a pak se mohl vzit s sebou do vody, kdybysme ho nechtěli nechavat na plazi..

Edit: tím nic moc myslim fotky pres obal.. Preci jen fotis pres obal kterej je od vody, to ten foťák primo pod vodu byl v tomhle lepší.. Jinak obal ochránil foťák v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
8.10.19 21:41

Lepsi je fotak do vody. S obalem jsme pri potapeni fotili jednou a pak jsme poridili vodeodolny fotak a je to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.10.19 09:17

Ja bych se priklanela k porizeni te Gopro kamery. My ji mame. Foti i nataci paradne. Jak na sousi tak pod vodou a clovek nemusi saskovat s nejakyma vodeodolnyma pytlikama se stazenym zadkem jestli to bude fungovat a neutopim si drahej telefon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí