Františkovy lázně tipy

123
13.12.24 18:52

Františkovy lázně tipy

Ahoj holky. Čeká mě odjezd do lázní kvůli neplodnosti. Navrhla mi je doktorka z kliniky a já souhlasila. Mám je už schválené u VZP a pojedu do Františkových Lázní. Nikdy jsem nikde takhle nebyla a tak jsem z toho trochu nesvá. V nabídce je několik hotelů ve kterém probíhají veškeré procedry? Dočetla jsem se na netu, že v hotelu Adler. Je to tak? Jedu teď leden/únor a nerada bych x krát za den přecházela někam daleko mezi hotely. A taky nevím jestli jít do dvou lůžkového pokoje či jedno. Mám jen obavy s kým budu na pokoji, jestli si se slečnou/paní sedneme a taky bych asi ráda svůj klid. Přeci jen člověk trochu musí brát ohledy i na druhého. Zároveň tam ale nechci být celé 3 týdny úplně sama. A říkám si, že poznat někoho se stejným problémem je fajn. Říkám si, že bych se mohla seznámit třeba u snídaně, oběda případně u nějaký procedur. Byla jste tam některá? Doporučíte případně hotel či nějaké tipy s pokojema tak..
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
13.12.24 20:35

Doporučuji určitě jednolůžkový pokoj. Budeš mít soukromí a při pobytu se určitě seznámíš, to není žádný problém. S pobytem ve Františkových lázních snad poradí někdo jiný, já jezdím do Luhačovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
13.12.24 20:39

Neznám Františkovy.

Pouze obecně, záleží, kolik jsi ochotná připlatit. Jednolůžkový pokoj je za příplatek několikset/noc až temer tisicovka podle pokoje, ubytování.

Termín a konkretni pokoj si můžeš zarezervovat. Ve Františkových také placena sluzba okolo 3000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.12.24 20:46

Jen mě napadá, nevím jak Františkovy, ale v Luhačkách je o jednolůžáky fičák.. Aby ještě na leden/únor byly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.12.24 21:32

@Paoloska Doufám, že se nějaký najde. A když bude nejhůř, tak vezmu i dvoulůžák. Obecně bych byla mnohem radši jela na jaře, kdy se dá víc chodit na procházky na výlety a tak… Ale všechno by se tím dost protáhlo, tak proto ty „atraktivní“ měsíce. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.12.24 21:38
@jejjej píše: Více

O připlatku vím. Už jsem dostala ceník. Jen je tam několik hotelů do toho jsou tam pokoje Standard, Economy plus, Tourisr, Tourist plus, Komfort… No prostě pro mě španělská vesnice 😁 A byť to mám plně hrazené z pojišťovny, tak tisíce a desetitisíce jen lítaj u jednotlivých pokojů a já pořadně ani nevím za co. Kdyby alespoň napsali pokoj s TV, pokoj bez TV, pokoj se sprchama na chodbě atd… Ale takhle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.12.24 22:01
@Nakra píše: Více

Já jezdím začátkem roku moc ráda. Na procházky chodím i tak. Ale chápu tě. Tak ať se ti v lázních líbí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.12.24 22:05

Když se podíváš na stránky jednotlivých hotelů, tak tam jednoduše najdeš popisy kategorií jednotlivých pokojů. Koukala jsem na Adler a je to tam hezky popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.12.24 22:17

@Nakra Františkovy Lázně jsou malé město a většina lázeňských hotelů je od sebe vzdálená pár minut chůze. Navíc je pořád na co koukat. Vzdálenosti se vůbec neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.12.24 23:50
@Paoloska píše: Více

Máš pravdu. Pořádně jsme si přečetla ten jejich web a prostudovala všechny hotely a už jsem objevila i popis pokojů. Takže zbytečná hysterie 😁 Jinak děkuju. Do lázní se na jednu stranu moc těším… Pracuji už spoustu let ve službách, denní, noční, víkendy, svátky a tak se moc těším až si od práce odpočinu a hlavně budu mít stabilnější režim. Na druhou stranu je pro mě trochu výzva být tak dlouho bez přítele a sama 🙂 Hlavně ať to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.12.24 23:57

@Aduš8 Byla jsem tam kdysi jako turista, tak vím jak to tam zhruba vypadá. Spíš jsem si říkala jak to chodí z procedurama. Jestli jsou třeba 4 za den a mezi nimi např. 1 hodina prostoj či 40 min. prostoj, tak abych „neběžela“ na hotel. pokoj tam byla 30 minut neoblíkala se a zase nešupajdila do hotelu na proceduru. A takhle nependlovala x krát za den. No všechno se uvidí, ale tip už mám 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.12.24 03:39

Františkovy Lázně jsou krásné. Lázeňské domy blízko sebe, my tam jezdíme tedy na wellness. Popravdě jsem si myslela, že už tam doktoři s neplodnosti vůbec neposílají. Že to berou už za přežitek a vše řeší umělým oplodněním v různých podobách.
Kamarádka tam byla před lety po onko gynekologické léčbě. Ale skutečně jshm dlouho neslyšela, že by to někomu napsali na neplodnost. Tak ať se ti tam líbí a pomůže to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
14.12.24 09:41

Tam si odpočineš, je tam krásně. V zimě tam bude klid. Je tam pěkný park a v něm plno pramenů. Z toho západočekého lázeňského trojúhelníku, Karlovy Vary, Mariánské Lázně a Františkovy Lázně mi Františkovy připadají nejlepší. Hned bych tam jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
14.12.24 12:14

Těš se, já tam byla v létě na dovolené, nějaké procedury jsem si platila sama a bylo to super. Je to malé město, všude dojdeš pěšky. Je tam i divadlo, sice není sezóna, ale pořádají tam i různé koncerty, myslím, že nudit se nebudeš. Určitě si vezmi plavky, mají tam krasný aquapark. Pokoj bych si připlatila jednolůžkový, ať máš klid. Přece jen, je to na delší dobu a já bych teda potřebovala svoje soukromí. Seznámit se není problém třeba v jídelně, protože budeš sedět pořad s těmi stejnými lidmi nebo u procedur. Vzala bych si knížky, tablet, dneska jsou i televize běžně v pokojích. Bude se ti tam určitě líbit, já bych jela hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
18.12.24 23:51

@Nakra Určitě budeš v lázních spokojená. Já jezdím jinam, ale taky si vždy radši připlatím za jednolůžkový pokoj - chci ít svůj klid. Pokud budeš ubytovaná v hotelu pawlik, můžeš jít z pokoje v županu přímo do Aquafora - rozlehlého akvaparku. V hotelu se nachází i většina procedur. Mezi procedury patří slatinné obklady nebo koupele, masáž zad a šíje, uhličitá koupel, cvičení podle Mojžíšové, plynné lázně, vaginální irigace, vaginální slatinný tampon, plavání v bazénu. Určitě v lázních poznáš nové přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí