Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používáte někdo free sat? Jak jste spokojeni? Jaký balíček používáte a jak jste si to pořídili? Přes internet? Call centrum?
Díky za info
nevím jestli to pořídit či ne..
My máme (ujíždím na dokumentech, takže Spektrum, Discovery, National Geografic, History… To je moje
) - a spokojenost.
Ptej se co tě přesně zajímá.
Právě proto bych to chtěla pořídit. A prý sou tam i nějaké dětské programy.. Zajímá mě ta instalace a počáteční poplatky.. A jaký ten typ máš? Kolik měsíčně platíš??
@Veverunkav Satelit máme svůj, přístroj také, kupovali jsme jen kartu na stánku za cca 1000-2000,–? Přiznávám, že si to už nepamatuji, ale přesnou cenu jistě zjistíš v ceníku. Instalovali jsme vše sami, takže platíme jen pravidelný měsíční poplatek cca 190,– Kč.
Dětské programy tam jsou, ale moc je nepouštíme, tedy, ne že by děti nechtěly - to my jsme na ně oškliví a telku vlastně pouštíme až večer. Takže JimJam, Disney TV a tak u nás nefrčí
Fakt hlavně ty dokumenty a občas sport.
Ahojky holky oživuji diskusi ![]()
Mamka před snad 10.lety šla k UPC a prý před 2.rokama k ní přišel chlapík, že UPC je to samé jako freesat a, že má jen podepsat smlouvu a nic se pro ni nezmění, že jen se ty společnosti spojili atd.
Vyučtování jí chodí od freeSAT - UPC DTH od té doby co asi přešla tak ji nikdo neposlal smlouvu co podepsala a to jsem tam za posledni 2.měsíce volala snad 10× a pořád ano, pošleme a jako zatím nic. Platí 695,–kč za měsíc a má toho plné zuby toho jak se tam k ní chovají. A když jsem jí chtěla udělat online účet u UPC tak, že tam není její jméno k nalezení. Zajímalo by mě zda teda je u Upc nebo freesat a zda je to jedna společnost a nebo konkurence. A ještě jí štve, že nemá Telku a Smíchov ![]()
UPC a Freesat je opravdu jedna společnost. Taky jsme u UPC začínali. Měli jsme normální balíček a balíček HD programů. Platili jsme téměř 600 Kč, pak jsme koukali na internet že mají ted to samé za 349 Kč, když jsem se dotazovala proč to taky nemáme - je to jen pro nové zákazníky. Tak jsem si říkala my jako dlouholetí zákazníci a nemáme nárok? Smlouva byla psaná na manžela, tak jsme to chtěli vypovědět a že to založím na sebe - jako nového zákazníka. Pak ale manželovi volali a nabídli mu normálně balíček za těch 349 Kč. Najednou to šlo. Jinak dovolat se tam je naprostá hrůza. Ted jsem měla problém s vyúčtováním a až po třech mailech se někdo ozval ![]()
@petula.bir píše:
Ahojky holky oživuji diskusi![]()
Mamka před snad 10.lety šla.....
Zdravím, tak to mamka udělala hrubou chybu, že někomu něco podepisovala.
V první řadě jste měli vypovědět původní smlouvu s UPC, nechat ji doběhnout, vrátit jim všechno zařízení potřebné pro příjem a nechat si to písemně potvrdit, že to převzali. Pak jste teprve měli jednat s Free satem. Free sat je jakási odnož UPC, ale jsou levnější. Ten chlápek mamku normálně podvedl, protože dneska jsou ceny už jinde
pokud platí 695.-měsíčně
tak to aby měla minimálně 100 programů a 50 z toho v HD kvalitě.
Navrhoval bych stávající smlouvu zrušit a potom kontaktovat Free sat -po domluvě a Vámi naprosto srozumitelné věci..montáž-cena-nabídka programů-cena se rozhodnout co by připadalo v úvahu. Pokud máte televizi v HD, pak bych šel do akční nabídky, jak píše raga tzn medium balíček+HD balíček…cena v akci 349.-kč.
Já osobně jsem platil 499.-kč za montáž. Požadoval jsem HD přijímač a parabolu 80 cm/měl jsem v plánu koupit novou TV fullHD/.Bylo to od call centra a tý ženský jsem řekl rovnou do telefonu co chci, tak jestli to nehodlají akceptovat, ať nikdo ani nejezdí. Druhej den přijel technik, namontoval parabolu, monoblok, natáhnul kabel, zapojil a zaktivoval přijímač a za půl hodiny po jeho příjezdu už to frčelo ![]()
Držím palce a nedejte se!
UPC
Tak mamka nic nepodepisovala prý jí jen volal chlap, že se to mění na free sat a musí jí přetočit parabolu - nic po ní nikdo nechtěl jen to chlapík natočil a odešel s tím, že nová smlouva ji přijde…
Po telefonátu do UPC mi bylo zděleno, že není u nikoho jinýho, že jen je to „poddruh“ UPC ![]()
Mamka má přes 80.kanálů ale má starou TV tak je jedno, že to nemá v HD kvalitě ![]()
Jinak k telefonátu - pán arogantně nabídl, slevu na 349,–kč kterou mamka bude platit pořád. Po mojí otázce proč už jí to nikdo nenabídl dříve (když je tam přes 10.let) mi odpověděl, že tohle je jen mimořádná akce pro mimořádné zákazníky a dostane ji jen 0,1% lidí
(nejsem dnešní a pánovi se to asi nelíbilo) ale stejně mamka řekla, že NE - tak do 15.4. si přijedou pro přístroj a dojde jí odstoupení od smlouvy… tak jsem pánovi řekla, že snad to nebude chodit jako ta nová smlouva - o5 arogantní jednání ![]()
Holky… My máme internet a digi televizi u UPC. Nejraději bych tam zůstala, ale stěhujeme se do rodinného domu, kde není jejich služba dostupná.
Chtěla jsem k těmhle FreeSatům, ale nejsem si vůbec jistá… jak čtu s tou nedostupností. S UPC jsme byli spokojeni a oni k nim vlastně trochu patří, tak doufám v podobnou kvalitu…ale jak čtu, tak asi není.
Pořizoval si někdo od začátku? Kolik vás to celkově stálo? myslím instalace, kabely, atd. Nevyznám se v tom, takže nevím co k tomu musíme vše mít.
Víte o nějaké službě viz UPC (balíček televize+internet) aby bylo levné? ![]()