Funpark Žirafa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6740
17.2.16 13:42

V Ostravské Žirafje jsem byla 1× malej měl skoro 2 roky, jsem zvyklá na jiný typ herniček, takže jsem si tam vůbec neodpočinula, nechla jsem tam 300,– Kč za vstup a jedno kafe, šatna super, ale je na úplně opačném konci než hřiště, takže si všichni nechávají boty před vstupem na plochu, tak to tam je jako na skládce, herní plocha je na jedné části pro mrňata a na druhé části pro větší děti a puboše, není to oděleno takže se člověk celkem nalítá, větší děti nejsou pod dozorem, rodiče sedí v restauraci a nedohlíží, takže na některých atrakcích si to řídíte sami jinak vám děcko ušlapou. Nelíbilo se mi že dítě může volně prchnout z hrací plochy a pár kroky je u recepce kde jsou dveře jen na fotobuňku a tím pádem se hravě dostane na parkoviště, stačí se na sekundu otočit. Další věc, která mě dostala byl únikový východ v prostorách hřiště, nebyl nijak zajištěn, takže když se malej pověsil na madlo lehce se otevřel a mohl utéct opět na parkoviště a cestu. Všude jsou automaty na hry, pak takové ty autíčka, vrtulníky a další věci do kterých se hází peníze. Malej byl spokojený, moc se mu tam líbilo, ale já byla strhaná jak borůvka, takže nic pro mne, dávám přednost klidnějším komornějším herničkám, do tohodle bych šla až bude v předškolním či školním věku až za ním nebudu muset pořád pobíhat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.2.16 13:43

No můj syn má 7 a vyřádí se tam hodně…podle mě do 10 max pak už sou to moc velký puberťáci na ty atrakce, i když nahoře v patře je 3D kino, to by se pro ně asi dalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.2.16 13:48

@JTinacz no tam bude lidí jak opic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.2.16 13:49

@harfa díky za pohled z jiného úhlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
17.2.16 13:50

@JTinacz A to 3D kino se platí zvlášť nebo je to v rámci vstupného? 8 letá se tam vyřádí, asi jí vezmu sebou nějaké dítě, ať tam nebohá sama, ale 12 letý by se tam asi už nudil co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.2.16 13:55

Jo, je to velký :-) Tak do 2,5 roku dětí jim člověk pořád musí stát za zadkem :P Pak už je to na celkem pohodovou kávičku :-) Neznám teda Funpark v Ostravě, jen Prahu.
Tady je celý den program i pro maminky, workshopy, tak tam bude i hlídání profi (od Babyoffice) po celý den - aby si maminky mohly „odskočit“…na program, na kafe.

A hlavně ta cena..standardně stojí celodenní 250 Kč vstup pro dítě, tak těch 50 Kč je příjemných :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.2.16 13:57
@klafina123 píše:
@JTinacz A to 3D kino se platí zvlášť nebo je to v rámci vstupného? 8 letá se tam vyřádí, asi jí vezmu sebou nějaké dítě, ať tam nebohá sama, ale 12 letý by se tam asi už nudil co?

ta 8let v pohodě, no ten 12letej nevim, nevim :-) Kino se platí zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
17.2.16 14:00

@JTinacz Tak asi velkáče asi nechám doma a vezmu místo něj ještě jedno menší (z práce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.2.16 09:41

Náš skoro 8-mi letý se tam nudil už v loni, max. házet prašulky do těch automatů nahoře :mrgreen: ale to hřiště proběhne jednou a řekne, že je to pro mrňata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.2.16 13:24

Jsou v Žirafě šlapací čtyřkolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
25.2.16 12:58

Mám na dnešek 2 vstupy, ale nemohu kvůli nemoci jít. Nechcete někdo ještě jít, dám vám to zadarmo-přepošlu vám email s čísly kódů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
3.2.19 15:18

Obnovuji diskusi. Byl někdo v poslední době ve Funparku Žirafa v Ostravě? Chtěla bych to tam s dcerou vyzkoušet, ale někde jsem se dočetla, že šla kvalita dolů, kolotoče jsou rozbité a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
3.2.19 15:33

No, kvalita zůstala stejná, to znamená od začátku se tam na nic nesahlo :-D uběhaš se tam, automaty tě sežerou a jídlo je katastrofální. Pouze smažené ve friťáku. Sednout si můžeš jen v „restauraci“ protože přední řady u hřiště jsou vždy obsazené. Miliony bot všude. Já to tam nemám ráda. Možná kdyby byl syn starší. Jsou mu tři a něco, takže jsem za ním běhala a hlídala, protože straší děti si neberou servítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
3.2.19 15:55

@catchthem souhlasím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
3.2.19 17:23

@Travelerka dnes jsme tam s dětmi byli. Dětem je osm a šest let .. tak toho hlídání a běhání za nimi nebylo tolik. Oni spíše pořád chtěli na ty placené atrakce… Takže skóre - 480kc vstup (v neděli je nejdražší), 400kc za atrakce, 100kc za dvě kavy a 160kc za pizzu z krabice lehce ohřátou v troubě :roll: jinak pití jsme měli svoje, za to odmítám kdekoliv platit.
Jeli jsme tam kolem desáté, takže klídek ..málo lidí. Po obědě už hlava na hlavě. Odjezd v 15h.
No,byli jsme tam poprvé… Nějak extra jsme nadšeni nebyli… Mě se víc líbí jojo park, kde mají i super hernicku pro maličké děti.
Vybavení pro děti je už starší. Kolotoče rozbite nebyly, ale bylo vidět, že jsou starší. Na nekolika atrakcích byla cedule, že nefungují, ale to by nevadilo, byly to placené atrakce, tak jsme ušetřili :mrgreen: No, s benzínem výlet za 1400kc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.