Funpark Žirafa

1419
31.5.14 12:00

Funpark Zirafa

Ahoj maminky! :mavam: Nedavno jsem si teprve vsimla, ze kousek od bydliste mame Funpark Zirafa. Nic moc jsem tu na emiminu nenasla. Nebyl jste tam nekdo i s mensim ditkem(za necely mesic nam bude rok). Cetla jsem na strankach, ze tam jsou bazenky s mici a venkovni piskoviste apod. Byla bych radeji za zkusenosti :) A uplne nejlepe, kdyby tam treba nekdo s nama i zasel (pokud je to vhodne i pro mensi deti) ;) :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
31.5.14 12:34

Ahoj, byli jsme tam nedávno s ročním chlapečkem…je to tam super, ale připrav se na to, že je dost plné a musím říct, že jsme malého museli hlídat víc než jinde, jelikož dětí je tam hodně a skáčou si na hlavu…vstup do jednoho roku za dítě neplatíš. Jinak je to hezké, na úrovni…restaurace, přebalovací místnost, skříňky na věci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.14 12:53

Tak asi záleží v jakou dobu tam budete, my tam jezdíme většinou v týdnu dopoledne a to tam neni nával. Jinak vyžití pro malé i větší děti, trochu vyšší ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
31.5.14 13:36

@luc31 @taibi dekuju :kytka: no asi tam pujdeme to dopoledne aby tam nebyl tak veliky naval. S vyssi cenou pocitam. To neni problem ;) hezky den preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
31.5.14 17:54

Cena není šílená (oproti bazénu v Průhonicích) a nejméně lidu je v úterý od rána, jinak s ročním dítkem úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
31.5.14 19:23

Cenu šílenou jsem myslela třeba pití co jinak koupíme za 18,– a v zirafe za 46,–. Asi jako všude pro děti a vstup za 250 od 13h, aquapark nesrovnavam, to je pro mne úplně jiný druh zabavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.6.14 11:06

Holky diky :) ja to mam sice kousek ale jeste jsem nebyla ani v tom aqua :D :oops: @luc31 a vy bydlite nekde pobliz? Ze bychom se treba nekdy k vam pridali :oops: kdyz by to nevadilo ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.6.14 11:31

@nikypiky92 no poblíž úplně nee, a spíš tam jezdíme neplánovaně, když jsou děti ze školky doma a venku hnusně, takže myslim, že tam zavítáme až zas na podzim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
2.6.14 12:51

@luc31 ahaa :) tak to pardon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.8.15 10:19

Ahoj byl jste teď někdy ve fanparku? Jak je to se vstupným pro ani né roční dítě? Je pořád zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21944
4.8.15 10:21

Tady píšou, že děti do 15 platí vstupné vždy: http://www.funparkzirafa.cz/cenik-vstupneho
chce to využívat strýčka google ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.8.15 11:26

Právě proto se ptám jestli tam někdo byl a jak to tedy je. Výše uvedený příspěvky píšou že do jednoho roku jsou zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21944
4.8.15 11:41

@petra79 tak si tam zavolej. já bych počítala s tím, že budu platit a maximálně byla příjemně překvapená, že to tak není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21944
4.8.15 11:43

Ještě dodám, že kdyby byl vstup do roka zdarma, tak to tam píšou ;-)
a jinak platíš za vstup do herní části, ne do restaurace. takže my třeba máme již větší děti, takže kupujeme vstup jen dětem a dovnitř s nimi nechodíme, jen sedíme v té restaurační části a monitorujeme v rámci možností situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.8.15 11:57

@petra79 jsme tam celkem často a pokud vím tak stále platí pro děti do 1roku zdarma ale nechci kecat. Lepší si zavolat. Upozorňuji, že od loňska šla úroveň dolů. O personálu ani nemluvim. Uzijte si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.