Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Milé maminky, nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto fusakem? http://www.detskydum.cz/…tlast-25001/
Chtěla bych na jaro/podzim pořídit nějaký fusak do kočárku, dcerce je půl roku, tak myslím, že ho ještě dost využiji. Zvažuji jarní fusak od Emitexu kombinace fleec a bavlna, nebo již zmíněný 5v1 s outlestem, ale nevím, zda outlest je opravdu tak super materiál, přeci jenom je cena vyšší, navíc rozměrově je o 10cm menší než Emitex. Děkuji za rady.
Nevim jak fusak, ale v Dite jsem kupovala Outlast kombinezu a kuklicku a je body a ponozky a je to neco naprosto! uuzasneho. Neverim, ze by byl lepsi nez Emitex/mela jsem, nejak extra nenadchl/
![]()
Konkrétně s tímto fusakem zkušenost nemám, mám fusak Outlast Exclusive, ale za outlast jako materiál bych dala ruku do ohně. Mám z něj spoustu věcí pro malého včetně zavonovačky a pro nás dokonce deky na spaní a jen se divím, že to není víc profláklé.
Já jsem právě dnes úplně náhodou narazila na jejich stránky a fusak mě docela nadchnul, ale to se mi stává docela dost často, jsem takový důvěřivec. Takže teď pátrám a hledám, zda někdo nemá s tímto fusakem zkušenosti, protože o jarním fusaku Emitex jsem četla samou chválu, ale je to obyčejný fleec a bavlna, kdežto ten 5v1 by měl být z outlastu. Tak teď přemýšlím, zda do něho investovat.
@renna76 Mám ho, je super. Sice mě překvapilo jak je tenký, ale dcera v něm byla v pohodě i při chladnějším počasí. Používala jsem ho i do cestovní postýlky…Dole jsou cvočky- ne zip, ale až povyroste, tak aspoň bude moct mít nohy venku. Jinak mám z outlastu spoustu věcí a jsem max spokojená, teď objednávám polštář a peřinu ![]()
@BaMaK Děkuji moc za reakci, asi do něho půjdu. Z outlestu žádnou věc nemám, tak bych alespoň vyzkoušela. Docela by mě lákala i čepička, malá se v zimní hodně potí, dávám ji jenom tenkou bavlněnou a i tu má někdy durch.
@BaMaK Ještě jeden dotaz. Oproti fusaku od Emitexu je tento o 10cm kratší a užší. Jak jsi byla spokojená s velikostí? Předpokládám, že ho dcera bude používat nejvíce teď na jaře a pak na podzim, nyní je jí 6 měsíců a až odložíme zimní fusak, tak jenom deka mi přijde hloupá, pořád ji někde honit, zastrkávat, aby nesjížděla. Ale zase aby fusak ještě využila, ale když je to vlastně dole na rozepnutí, tak to bude moci mít i až bude větší, jenom ji budou vykukovat nožičky s botkama.
@renna76 Mám á čepičky, konkrétně ty tenké, ale i chlupatého Mazlíka, všechny jsou moc fajn. Dále bodýna, polodupačky, tepláčky… Jen malý poznatek - Dita šije menší věci. Je dobré brát vždy o vleikost víc, než nosíte. Platí především u bodýn.
@jessikka Fajn, děkuji za radu, hlavně ohledně velikostí, dám si na to pozor.