Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky jaký fusak pro 2 měsíční miminko? Máte s nějakými zkušenost a můžete doporučit? Jak by měl být velký? Mám vzít třeba větší aby vydržel i na příští zimu? Za každou radu budu ráda ![]()
Ahoj, já zdědila i s kočárkem teplý fusak od Emitex. Je „rostoucí“, takže spodek lze odepnout a fusak tím zmenšit, vozila jsem v něm mimčo i starší batole. Na úplné mimi jsem měla i kombinézu z HM, kupovali naši, jinak je cena šílená, ale byla teplá, takže nebylo třeba dovnitř nabalovat, a pak ji šlo upravit jako spacáček, a nebo rozepnout středovou spodní část a udělat z ní jako kombinézku, takže dítě mohlo být i v autosedačce. U fusaku záleží jaký typ, ten, co mám já, jde sice stahovat, ale jinak je to klasický obdélníkový tvar, takže aby tam nefoukalo, děti jsem ještě dovnitř oblékala. U té kombinézy to nebylo nutné, protože ta byla kolem celého těla.
@prceek55 Mam Lodger Bunker, celorocni, pouzivala jsem ho od podzimu do jara od novorozence po 2lete dite.
Ja mela rostouci fusak od emitex. Vozila jsem v hluboke korbe a pak i je sportaku. Mela jsem ho uz z druhe ruky a porad vypadal super a vlastne jeste ted vypada, takze kdyby bylo dalsi mimco, zase vytahnu, o jinym bych nepremyslela…