Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mate nekdo? Nemohu se docist, jak je fusak dlouhy..mam skoro dvoulete ditko tak aby se mi tam vesel vubec ![]()
Máte zkušenost s X-lander XFootmuff?
Přidejte zkušenost s X-lander XFootmuffAhoj, delku neznam, jenom me ted zarazilo, ze ja mam taky skoro dvouletaka, ale uz ho neplanuju davat do fusaku.. ![]()
@jjanekk píše:
Ahoj, delku neznam, jenom me ted zarazilo, ze ja mam taky skoro dvouletaka, ale uz ho neplanuju davat do fusaku..
A to budes porad pesky s nim chodit? My teda casto jezdime MHD takze kocarem a jednou tydne mame cviceni takze to vychazi, ze v kocarku spi odpoledne, tak to se mi nechce bez fusaku
Hmm - me v kocaru moc nespi, skoro vubec, takze planuju spis deku a MHD taky nikam nejezdim…si vubec nepamatuju, jak to bylo se starsim..
Jinak teda ja mam Emitex s prodluzovaci casti (ta je celosustakova, takze nevadi, kdyz do toho jde dite s botama). Omlouvam se za pleveleni… ![]()
@jjanekk píše:
Hmm - me v kocaru moc nespi, skoro vubec, takze planuju spis deku a MHD taky nikam nejezdim…si vubec nepamatuju, jak to bylo se starsim..
Jinak teda ja mam Emitex s prodluzovaci casti (ta je celosustakova, takze nevadi, kdyz do toho jde dite s botama). Omlouvam se za pleveleni…
Dnes jsem objednala Emitex Combi 3v1, taky je dole odepinaci sustakovy, jste spokojena? ![]()
Jojo, spokojena, mam ho uz po prvnim synovi. Kazdopadne ja nejsem prilis narocna v tomhle smeru ![]()