Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Pokud v galanterii koupíte jídlo, drogerii nebo léky, tak budou otevřené.
Použijte e-shop, rozvoz zboží prozatím nebude omezen.
No otevřený mají být třeba květinářství, to jsem nepochopila ![]()
Právě proto se ptám, přijde mi, že budou otevřeny „zbytečnější“ obchody. Sehnat teď látku by nebylo na škodu…
Zakladatelko, jsi normalni? Tady se resi, aby nedoslo k mega pruseru a Ty resis, jestli si koupis zip, nebo knoflik? ![]()
@Tarinka Tak když jsou povolené pohřby, tak na rakev asi bonboniéru nehodíte. ![]()
@Tarinka píše:
No otevřený mají být třeba květinářství, to jsem nepochopila
Ne, květinářské služby přidružené k pohřebním.
Řeším látku ze stopro bavlny. Knoflíky mne opravdu nezajímají… Děkuji za odpověď, která mi bohužel nijak nepomohla.
@Jogrr píše:
Zakladatelko, jsi normalni? Tady se resi, aby nedoslo k mega pruseru a Ty resis, jestli si koupis zip, nebo knoflik?
tak asi chtela koupit material a sit rousky? ![]()
ale budou zavrene.
@Tarinka píše:
kde jsi to cetla? ja vim o dvou zavrenych kvetinarstvi, nabizeli rozvoz kytic domu, aby vyuzili objednane kvetiny a nemuseli je vyhazovat. jinak zavreno, ne?
@LadyPoplin E-shopy fungují, takže látka jde koupit online, jen ji nebudete mít doma hned, ale za 2-3dny.
@peta81 píše:
kde jsi to cetla? ja vim o dvou zavrenych kvetinarstvi, nabizeli rozvoz kytic domu, aby vyuzili objednane kvetiny a nemuseli je vyhazovat. jinak zavreno, ne?
Vzdyt to aktualne cetl ministr Havlicek ve vyctu, co je povoleno.
Ano, chtěla ušít. Přišlo mi jako menší zlo přijít do galanterie, kde bych zaskočila rychleji, než na poštu, když to bude trvat déle, budou s tím mít problémy doručit a navíc je pošta dál, než ty galanterie…
@LadyPoplin Jinak ze 100% bavlny je třeba větsina ložního prádla, já tu mám třeba balík statsych povlečení, která už nejsou pro původní účel použitelná (přestala plnit převážně estetickou stránku věci) ale jejich materiál recykluji k šitým projektům.
@Tarinka píše:
Stejně tak píšou zahradnictví - já bych myslela, že kvůli prodeji osiva, sazenic apod., něco je potřeba zasadit/zasít už teď, jinak je na rok utrum. ![]()
Ahoj, chtěla bych se jen zeptat, jestli nevíte, zda budou otevřené galanterie. Bohužel jsem tuto informaci zatím nepochytila. Děkuji.