Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kuratkol my jsme chodili s malou do Motola, MuDr. DURILOVA za me spokojennost veliká - chceš číslo? Hezky den
@mumisek79 píše:
@kuratkol my jsme chodili s malou do Motola, MuDr. DURILOVA za me spokojennost veliká - chceš číslo? Hezky den
Dobrý den, dostala jsem od Dr. Poukaz na vyšetření svého syna na Gastroenterologii. A četla jsem Váš příspěvek. Mohla bych Vás poprosit o tel. číslo na paní. doktorku Durilovou. Děkuji
@dominičeek 224 433 817 marianna. durilova@fnmotol.cz
snad tam jeste pracuje, my jsme tam chodili pred 2 roky…hlavne dobre porizeni a rychle uzdraveni
Zdravím, lehce obnovuji. Mám dvouměsíčního synka se zhoršujícími se hodnotami jaterních testů. V Motole mi řekla, ať si pošlu mail na objednání, ale upřímně, že jejich dětské je teď zahlcené a je to všeobecný problém, tak ať se objednám na všechny GE a pak ať si vyberu nejdřívější termín a ostatní objednání pak zruším. Ale nechce se mi zase objednávat někam ‘naslepo’ jen kvůli termínu. Máte nějaké aktuální doporučení na dětskou GE v Praze, kde se nečeká věčnost?
Moc díky za sdílené zkušenosti
Edit: klidně i v dojezdové vzdálenosti 30 km od Prahy, cestování nám extra nevadí