Gastroenterologie Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
14.1.16 07:06

@kuratkol my jsme chodili s malou do Motola, MuDr. DURILOVA za me spokojennost veliká - chceš číslo? Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
20.1.16 17:56

@mumisek79 Prosim. Jak dlouha cekacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.16 14:25
@mumisek79 píše:
@kuratkol my jsme chodili s malou do Motola, MuDr. DURILOVA za me spokojennost veliká - chceš číslo? Hezky den

Dobrý den, dostala jsem od Dr. Poukaz na vyšetření svého syna na Gastroenterologii. A četla jsem Váš příspěvek. Mohla bych Vás poprosit o tel. číslo na paní. doktorku Durilovou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.5.16 20:54

@dominičeek 224 433 817 marianna. durilova@fnmotol.cz
snad tam jeste pracuje, my jsme tam chodili pred 2 roky…hlavne dobre porizeni a rychle uzdraveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.7.21 11:44

Gastro s inteligentní čekačkou

Zdravím, lehce obnovuji. Mám dvouměsíčního synka se zhoršujícími se hodnotami jaterních testů. V Motole mi řekla, ať si pošlu mail na objednání, ale upřímně, že jejich dětské je teď zahlcené a je to všeobecný problém, tak ať se objednám na všechny GE a pak ať si vyberu nejdřívější termín a ostatní objednání pak zruším. Ale nechce se mi zase objednávat někam ‘naslepo’ jen kvůli termínu. Máte nějaké aktuální doporučení na dětskou GE v Praze, kde se nečeká věčnost?
Moc díky za sdílené zkušenosti

Edit: klidně i v dojezdové vzdálenosti 30 km od Prahy, cestování nám extra nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty