Genitální herpes

11.2.22 01:29

Genitální herpes

Ahoj, dnes jsem zjistila, ze mam genitální herpes- mazu herpesin kremem od lekare. Meli jste nejake dalsi priznaky a obtize? Ja mam zimnice, sprchovani je pro me utrpeni, o curani ani nemluvim a k tomu jsem dostal MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
11.2.22 02:53

Tyto priznaky jsou normalni, pokud jej mate poprve, jsou nejhorsi. Pokud by se vam opar opakoval do budoucna ( pri oslabene imunite - stresu), priznaky budou postupne slabnout, bude,,jen ten opar”…
Pokud mate zimnice, teploty….Lekar muze predepsat Herpesin tablety, ty vam zkrati dobu oparu a ulevi se vam celkove, dobra mast je take Zovirax Duo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.22 06:20

@Petája
Bohuzel ho mam poprve. K tomu mam i na rtu a jazyku :zed: nevite o necem na ten jazyk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
11.2.22 06:34
@Elizabeth150 píše:
@Petája
Bohuzel ho mam poprve. K tomu mam i na rtu a jazyku :zed: nevite o necem na ten jazyk?

Zavolala bych lekari, pokud to mate takto rozjete….dobre by asi byly ty tablety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.22 07:11

@Petája bohuzel se mi to rozjelo behem 2 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
11.2.22 07:32
@Elizabeth150 píše:
@Petája
Bohuzel ho mam poprve. K tomu mam i na rtu a jazyku :zed: nevite o necem na ten jazyk?

Jsou ruzne gely, ktere na chvilku postizene misto znecitlivi. Treba Mundisal gel (v Polsku velice dobry Dezaftan), aby se clovek mohl najist. + rano a vecer vyplachnout ustni vodou Curaprox Perio Plus+ Forte (je to ta silnejsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.2.22 08:10

@Elizabeth150
Je to strasne neprijemny a bolestivy, mam s tim sve zkusenosti. Dej na radu vys a vyzadej si i antivirotika, tablety, a taky ti muzou napsat myci gel Cyteal, ten je taky dobry a vyplati se ho doma mit. Mne osobne dost pomohl roztok a mast Triamcinolon, ale nevim, jestli je dostupny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.2.22 08:51

Brzy to prejde, poprve to je nejhorsi, masticka zovirax duo, je z mych zkusenosti naprosto nejlepsi na vsechny opary, zavolej k doktorovi, at ti posle erecept na prasky. Dal muzes koupit teatree oil, ten mi take pomaha, zklidnuje, vysusuje, urychluje hojeni..na jazyk bych doporucila aloclair, nebo normalni gencialku, ale ten aloclair ma i nejake anesteticke ucinky.. Opar se bohuzel rad vraci, me doporucovali pri castejsim vysevu, navstivit i imunologa..a nevim jak jsi na tom s detmi, ale pokud nejake tehotenstvi planujes, je dulezite, aby o gen oparu vedel porodnik a bylo to v tehotenskem prukazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 11:05

Všem moc dekuju za rady..prasky uz mam :andel: ted uz jen aby ustoupil otok. Jeste se chci zeptat (asi jsem fakt blba) taky jste po namazani Hepesin kremem meli jakoby hnis?? Po nejake dobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.22 14:30

@Petája moc dekuju za rady..prasky uz mam :andel: ted uz jen aby ustoupil otok. Jeste se chci zeptat (asi jsem fakt blba) taky jste po namazani Hepesin kremem meli jakoby hnis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
12.2.22 14:59
@Elizabeth150 píše:
Ahoj, dnes jsem zjistila, ze mam genitální herpes- mazu herpesin kremem od lekare. Meli jste nejake dalsi priznaky a obtize? Ja mam zimnice, sprchovani je pro me utrpeni, o curani ani nemluvim a k tomu jsem dostal MS :zed:

Znám trpím na ně ale na zadku přímo… :D :roll: vždy mě to začíná bolestí hlavy, jinak mě nebolí… větrat a větrat, chodit doma bez kalhotek jen v něčem volným, opar nesnáší sucho a vzduch…jo a bacha je infekční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.2.22 15:07
@Elizabeth150 píše:
Všem moc dekuju za rady..prasky uz mam :andel: ted uz jen aby ustoupil otok. Jeste se chci zeptat (asi jsem fakt blba) taky jste po namazani Hepesin kremem meli jakoby hnis?? Po nejake dobe

To ne..i kdyz poprve si uz moc nevzpominam, ale u me ma opar stejny prubeh, jako na rtu…v puchyrkach muze byt tekutina, ale hnis ne..hnis znaci infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.22 00:05

Děkuji za odpovědi. Dnes uz se to nedalo vydrzet, takze mam 5 denni hospitalizaci na kapackach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 11:10

Kapačky, to je mi líto.
Já dostala tablety Herpesin 200 (5× denně po 4 hodinách, v noci vynechat).
Musí se to začít brát ihned při potížích - pak se to prý „nerozjede“. Napsala mi další balení na doma - kdyby se to objevilo znova, hned nasadit, vozím to sebou i na dovolené „co kdyby“.
Poprvé bylo dávkování měla nějak silnější (myslím 2 tablety naráz to byly), při recidivě se podává slabší viz výše.
Pí doktorka mi poslala recept, aniž by mě viděla, popsala jsem jí problém :? (měla jsem vygůgleno co to asi bude), povídala že je to infekční, takže by mě prý stejně do ordinace nehnala.
Netuším, kde se to vzalo, je mi přes 40 a nikdy jsem neměla ani opar na rtech. A (pokaždé!) se to objevilo během menstruace - prý je organismus oslabený (?!) Ne každou menstruaci, ale když ten problém začal, měla jsem menstruaci, takže jsem ten dyskomfort nejprve připisovala této záležitosti. :oops: :zed:

Anonym - věk a poměrně vážný zdravotní problém, jinak prosím smazat.

• Citovat
  • Upravit
1637
14.2.22 11:28
@Elizabeth150 píše:
Děkuji za odpovědi. Dnes uz se to nedalo vydrzet, takze mam 5 denni hospitalizaci na kapackach :zed:

To me mrzi, asi jste byla uz hodne oslabena. Alespon vas tam daji dohromady a opar se poradne vyleci….a poradne se vyptejte, co delat pri recidive, pri jakemkoli oslabeni se to rado vraci, i kdyz uz by nemelo v takove intenzite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí