Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky máte některá problém s opakujícím se genitalním oparem? Jak to řešíte? Mě se to opakuje už po několikáte a už nevím co s tím.
Děkuji za rady ![]()
Ahojky, sice nemám zkušenost ale možná by ti pomohl Wobenzin, který je ženám doporucovan když mají opakované mykózy.
Držím pěsti ať to brzo přejde ![]()
Mam zkusenosti a velke. Dokonce jsem jiz byla hospitalizovana no bylo zo horsi jak porod. Mela jsem je nonstop a ne jeden. Uzivala jsem Zovirax nekolik tydnu to zabralo. Ted se mi objevi jen pri stresu a hned natru herpesinem a je klid. Nic jineho nezabira
Kamarádka ho má, prý se toho už nikdy nezbaví a objeví se jí to vždy, když má oslabenou imunitu. Takže posiluj imunitu, co nejvíce to jde.
A jakou jsi doted podstoupila lecbu? Na netu pisou acyklovir, ale ten ma jen mirnit projevy. S viry je to slozite ![]()
Zkus se s Dr. poradit, zda by v boji s viry nepomohl Issoprinosine. Vim, ze se nasazuje u HPV, treba by mohl napomoct i tady ![]()
Musi to byt hrozne ![]()
Wobenzyn je podle me podvod. Podle reklamy totiz zabira na vsechno ![]()
Tak Isoprinosine se uziva i pri lecne pohlavnich oparu https://pribalovy-letak.info/isoprinosine
Jediné co mi zabírá je herpesin krém už ve chvíli kdy cítím že se „něco začíná dít“. Což bývá vždy při oslabené imunitě.
chtela bych se zeptat jak genitalni opar vypada.objevilo se mi takovy vysev pupinku a svedi,pali a boli.mam natekle uzliny v trislech ktere na dotek boli jinak ne.mohlo by to byt ono? ![]()
S vaginalnim oparem se potykam uz hodne let, uz poznam, ze prichazi a dokazu vcas zahajit lecbu. Vcera jsem citila pnuti a brneni v trisle, vecer az krecovite bolesti vystrelujici az do vnitrni strany kotniku, ale nedoslo mi to jeste, ze opar.. rano uz me to napadlo, hned jsem nasadila propolis, zovirax, homeo a herpeNorm. Ale ty bolesti pod vnitrnim kotnikem (jako slabsi zasah proudem) zustaly, nekdy projede bolest celou holeni. Magnesko beru dlouhodobe, jeho nedostatkem to nebude. Muze to byt „pocuchani nervovych zakonceni“ v dusledku oparu? ![]()