Genitální opar - problém

12.10.16 12:08

Genitální opar problém

Holky máte některá problém s opakujícím se genitalním oparem? Jak to řešíte? Mě se to opakuje už po několikáte a už nevím co s tím.
Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
12.10.16 12:11

Ahojky, sice nemám zkušenost ale možná by ti pomohl Wobenzin, který je ženám doporucovan když mají opakované mykózy.
Držím pěsti ať to brzo přejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.16 12:22

Mam zkusenosti a velke. Dokonce jsem jiz byla hospitalizovana no bylo zo horsi jak porod. Mela jsem je nonstop a ne jeden. Uzivala jsem Zovirax nekolik tydnu to zabralo. Ted se mi objevi jen pri stresu a hned natru herpesinem a je klid. Nic jineho nezabira

• Citovat
  • Upravit
757
12.10.16 12:38

Kamarádka ho má, prý se toho už nikdy nezbaví a objeví se jí to vždy, když má oslabenou imunitu. Takže posiluj imunitu, co nejvíce to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27105
12.10.16 12:52

A jakou jsi doted podstoupila lecbu? Na netu pisou acyklovir, ale ten ma jen mirnit projevy. S viry je to slozite :?
Zkus se s Dr. poradit, zda by v boji s viry nepomohl Issoprinosine. Vim, ze se nasazuje u HPV, treba by mohl napomoct i tady :nevim:

Musi to byt hrozne :,(

Wobenzyn je podle me podvod. Podle reklamy totiz zabira na vsechno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27105
12.10.16 12:57

Tak Isoprinosine se uziva i pri lecne pohlavnich oparu https://pribalovy-letak.info/isoprinosine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
12.10.16 15:08

Jediné co mi zabírá je herpesin krém už ve chvíli kdy cítím že se „něco začíná dít“. Což bývá vždy při oslabené imunitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 17:14

genitalni opar

chtela bych se zeptat jak genitalni opar vypada.objevilo se mi takovy vysev pupinku a svedi,pali a boli.mam natekle uzliny v trislech ktere na dotek boli jinak ne.mohlo by to byt ono? :think:

• Citovat
  • Upravit
4100
21.7.20 18:47

S vaginalnim oparem se potykam uz hodne let, uz poznam, ze prichazi a dokazu vcas zahajit lecbu. Vcera jsem citila pnuti a brneni v trisle, vecer az krecovite bolesti vystrelujici az do vnitrni strany kotniku, ale nedoslo mi to jeste, ze opar.. rano uz me to napadlo, hned jsem nasadila propolis, zovirax, homeo a herpeNorm. Ale ty bolesti pod vnitrnim kotnikem (jako slabsi zasah proudem) zustaly, nekdy projede bolest celou holeni. Magnesko beru dlouhodobe, jeho nedostatkem to nebude. Muze to byt „pocuchani nervovych zakonceni“ v dusledku oparu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí