Gerald, Jeroným nebo Herold?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
21.12.24 13:58

Kamarádi mají Jeronyma, zkracují to na “Nýma” a me to prijde, ze si z něj jednou budou moct dělat deti jednoduše srandu - nýmand.
Jinak ze všech tech jmen je za mě nejhezčí.

• Upravit
1211
21.12.24 20:03
@p.Zv. píše: Více

Jinak z tohodle soudku se mi libi i Gerhart, Reinhard, Rainold, Raymond, Randolf, Rolf a Roderik :mrgreen: Mne se ty germansky libej vsechny :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
22.12.24 08:39

Momentalne lezim v porodnici a nějaký chlapeček se tu také jmenuje gerald❤️ je to zajímavé jméno :kytka:

• Upravit
2003
22.12.24 09:02

Děti měly ve školce Sofiána.

• načítám...
532
22.12.24 09:04
@Micilin píše: Více

To je super, jako pavián. :palec:

• načítám...
Anonymní
23.12.24 18:35

Průběžně Všem děkuji za příspěvky! Jak za ty pozitivní, tak za ty negativní. Myslím si, že je dobré přečíst si nazory z obou stran.
Ještě jsem přemýšlela o jménu Leopold, ale nechtěla jsem, aby byl název diskuze tak dlouhý. Většina lidiček se tady stejně pta tak max na 3 jména.
Na každý pád bych chtěla vybrat nějaké neobvyklé, zajímavé a netradiční jméno, které rozhodne nema každý.
Jdu proti proudu a bojkotuji žebříček oblíbenych jmen - třeba takový Jakub, který je na prvním míste pořád dokola, to bych v žádném případe dat nemohla :roll:

• Upravit
Anonymní
23.12.24 18:37
@Anonymní píše: Více

Však nemusíš dávat Jakuba. Me by jen mrzelo, kdybych si porodila nějakého absolutního introverta, co nechce, aby si ho nikdo moc všímal, a dala mu jméno Gerald… musíš myslet na vice variant. Ale samozrejme ze v konečném důsledku to je na tobě. Jen ze to není Jakub x Leopold… mezitím je spousta dalších jmen.

• Upravit
19
28.12.24 07:08

Z těchto tří bych dala Jeroným. Jen tedy ty možnosti oslovování mě nenapadají.
Gerald je opravdu zvláštní. Herold ujde, říkala bych mu Hary ;)

• načítám...
88
28.12.24 17:12

Za mě je Gerald i Leopold v pohodě, žádná výstřednost v dnešní době. Mám kolem sebe samá neobvyklá jména a všichni to berou normálně. Člověk si prostě zvykne. Taky žádné dítě se samo od sebe nad zvláštním jménem nikdy nepozastaví dokud na to nepoukážou dospělí. Já souhlasím se zakladatelkou, že omílání pořád dokola dvaceti nejčastějších jmen není dobré.

• načítám...
Anonymní
2.1.25 17:56

Za mě Leopold super, měla jsem ho ve výběru, ale nakonec máme běžného Kryštofa. Zejména když se jich někde sejde vice, vzpomenu si na Leopolda. Oblibu jména Jakub moc nechápu, dcera má ve třídě čtyři a pro rozlišení jim říkají příjmením, chudáci kluci :nevim:. Jeroným je taky fajn, kolegyně má Jonatána, jak tady někdo zmiňoval, hezké a neobvyklé.

• Upravit
8302
2.1.25 19:46

Jakuba bys dát měla, to, co tady vymyslíš, je děsný. Snad tě to do porodu přejde.

• načítám...
17293
2.1.25 19:50

a co Leo?

• načítám...
17293
2.1.25 19:53
@bloklimiucet píše: Více

to mě taky napadlo… u nás ve škole je Edvard (ne Eduard) a Theodor… :nevim: já pořád nebím, jestli se mi ta výstřední jména líbí, nebo ne…

• načítám...
65122
2.1.25 20:17

A tohle jste dnes četli? Teď si nevzpomenu, z jakého města to bylo

Někteří rodiče zvolili v loňském roce pro své potomky méně obvyklá jména.

„Dvě zajímavá jména dostaly holčičky – Solomia a Cyrila. Z chlapců asi nejvíce „vyčnívá“ Radegast, zajímavý je také Merlin, Izidor nebo Mikeš,“ prozradila Dana Lipovská.

• načítám...
148537
2.1.25 20:33

Myslím že bude rád že je Kryštof, to je krásné jméno. Leopold, jak byste mu říkali? Poldo, Poldíku, Leo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková